Лошото е че трябва да станат набързо нещата.Ще разговарям отново с управата на хотела за да разберем какъв ще е крайният срок за записване.А цената ми се струва повече от добра. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещата на 24,25,26. 07. 2010 г.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Правим срещата през Юни.krasio_79bs написа:Сега разговарях с управителя на хотел Рилена (Китен).Получило се е недоразумение относно месеца(разбрали са че става въпрос за ЮНИ, а не за ЮЛИ).Та сега ми коригираха цената за ЮЛИ е 30 лв на легло 60 на стая и 65 на стая с допълнително легло.Казвайте какво да правим.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
А сега де,май бъркаш двата месеца "Чат за срещата на 24,25,26. 07. 2010 г."Седми месец е ЮЛИ,не ЮНИ.Последно кой месец я правим?ЮНИ(този месец) или ЮЛИ (следващият).Stefanaki написа:Правим срещата през Юни.krasio_79bs написа:Сега разговарях с управителя на хотел Рилена (Китен).Получило се е недоразумение относно месеца(разбрали са че става въпрос за ЮНИ, а не за ЮЛИ).Та сега ми коригираха цената за ЮЛИ е 30 лв на легло 60 на стая и 65 на стая с допълнително легло.Казвайте какво да правим.

Коментар
-
Нищо не бъркам.Просто мисля/предлагам в движение. Аз лично не зная за хотел/бунгала по Черно море в България, който да може да предложи в указаните от заглавието на темата дати достатъчно свободни места и то за по-малко от пет нощувки (още повече - евтини нощувки) с резервация от около 40 дни по-рано от самото събитие. Мисля, че е много късно да имаме прекалено много изисквания за прекалено много хора.Въпреки това се надявам, да бъда опроверган с реална резервация.krasio_79bs написа:А сега де,май бъркаш двата месеца "Чат за срещата на 24,25,26. 07. 2010 г."Седми месец е ЮЛИ,не ЮНИ.Последно кой месец я правим?ЮНИ(този месец) или ЮЛИ (следващият).Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Ще се разберем с няколко поста....Моя грешка,не съм те разбрал правилно.И аз съм на мнение че трудно ще си намерим места на морето в разгара на сезона.А и едва ли ще успеем да се организираме за този месец.До де се реши да е там,до де се съберат пари за капаро и тя датата ще дойде.Stefanaki написа:Нищо не бъркам.Просто мисля/предлагам в движение. Аз лично не зная за хотел/бунгала по Черно море в България, който да може да предложи в указаните от заглавието на темата дати достатъчно свободни места и то за по-малко от пет нощувки (още повече - евтини нощувки) с резервация от около 40 дни по-рано от самото събитие. Мисля, че е много късно да имаме прекалено много изисквания за прекалено много хора.Въпреки това се надявам, да бъда опроверган с реална резервация.krasio_79bs написа:А сега де,май бъркаш двата месеца "Чат за срещата на 24,25,26. 07. 2010 г."Седми месец е ЮЛИ,не ЮНИ.Последно кой месец я правим?ЮНИ(този месец) или ЮЛИ (следващият).
Коментар
-
Тогава: Щом не може да се промени дадата, може да се промения местонахождениетоKuku написа:Ще се доближим много до другите срещи
.Просто предполагам
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Колеги, на 20.06.2010 г., ще вземем решение къде ще бъде срещата, съобразена с желанията и възможностите за настаняване. Давайте още предложения.Записванията и плащанията на капаро ще бъдат до 30.06.2010 г., за да имаме време за резервации. След тази дата, Сдружението не поема ангажименти за настаняване!Не желая конфронтации с когото и да е.Поздрави!P.S. Датите остават не промени !Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Ами ако може някой доброволец да нащрака и да ги качи :D .Сигурно за това човека искаше да говори с някой "очи в очи", а не само по телефона с мен.Мисля, че е време колега от Варна да се включи в темата.Всъщност ако повечето желаещи да присъстват на тази среща искат да ходят на юг, не съм аз човека, който ще ги накара да пътуват до околностите на Варна. Все пак хотелът, който предложи ти е с много добри условия.krasio_79bs написа:Стефанаки, много тайно това местенце с бунгалата
.Утрепах се да търся повече снимки из нета.И нищо не намерих.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар