Ама и аз тва си мислех, някой ако види, ще каже че много се обичаме. Държа да отбележа че това стана по време на първата ми бира. Изпих една бира. Краси видя
Ама и аз тва си мислех, някой ако види, ще каже че много се обичаме. Държа да отбележа че това стана по време на първата ми бира. Изпих една бира. Краси видя
И аз видях Една бира - няколко пъти П.П. Ей, Краси, много си брЪз Награждавам те с още един компромат (Вижда се и как Оги надига "първата" си бира.)Ще има някой набит накрая, ама кой ще е
Абе пак добре, че са били само фото сесиите!... Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
Ааааа, сакън! Моят мъж си легна по-рано ( изпи една бира и се замая ), на другия ден гледа снимките и вижда на телевизора оная кака с циците ( на Наско мача, де ) и вика:"Ама тва ли сте гледали?" Meril - добре, че за ръката си го хванала... Краси, не се разбрахме, тия 100 тави с торта на една среща ли ги искаш? Дидо, никъв компромат не е тва, ти ако знаеш fihi как ни е снимал... Митя, билков чай ще си поръчаш, какиното!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар