А това пък кога е станало ... ей Оги
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и снимки от срещата в Ичера
Collapse
X
-
Основна причина е, че финансите са много зле. Има време за обикалянки. Чай заваршим, че бал ме чакаpopara801 написа:И Аз тва му писах на скайпа да дойде с някой от вас,ама кво да прави момчето сега се занимава с радиото и така.Ще дойде като вземе книжката скоро. :Dz_sutrov написа:Сливналии питаха за тебе , защо не сме те взели.deivid написа:разни оправдания

Коментар
-
Meril
Коментар
-
Сигурно е имало защо ... ей Оги ...
И на мен ми се е случвало да ми държат ръцете, че иначе ... много пипам.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ogi28b написа:Ама и аз тва си мислех, някой ако види, ще каже че много се обичаме. Държа да отбележа че това стана по време на първата ми бира. Изпих една бира. Краси видяMeril написа:Ама как съм му хванала ръчичкатаilkor написа:А това пък кога е станало ... ей Оги
:P 

Само една,няколко пъти
Коментар
-
Meril
Много сме си хубавиogi28b написа:Ама и аз тва си мислех, някой ако види, ще каже че много се обичаме. Държа да отбележа че това стана по време на първата ми бира. Изпих една бира. Краси видяMeril написа:Ама как съм му хванала ръчичкатаilkor написа:А това пък кога е станало ... ей Оги
:P 

Завиждат Оги
Коментар
-
Meril
popara801 написа:Ей тва големи оправдания с тая една бира бе Оги.Аз не можах да я изпия моята.Дойде ми в повече.
е сега с глас се смея
Коментар
-
Ааааа, сакън!Pecho написа:Абе пак добре, че са били само фото сесиите!... Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
Моят мъж си легна по-рано ( изпи една бира и се замая
), на другия ден гледа снимките и вижда на телевизора оная кака с циците ( на Наско мача, де
) и вика:"Ама тва ли сте гледали?"
Meril - добре, че за ръката си го хванала...
Краси, не се разбрахме, тия 100 тави с торта на една среща ли ги искаш?
Дидо, никъв компромат не е тва, ти ако знаеш fihi как ни е снимал...
Митя, билков чай ще си поръчаш, какиното!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse

Коментар