Бай Митре, за меките цици, опа,мекици, нищо не казваш? Харесаха ли ти?
Ами на сутринта бях със смесени чувства и не ги опитах,въпреки настояването на русата колежка да не си тръгвам гладен.хаха-пак реклама.Само кафенце пих и тръгнахме,а колегата Оги ме видя чак в Ст.Загора да закусвам около 15:30 часа.И между другото май имаше само мекици,тъй като нямаше видимо нищо под деколтенцето.На снимките също се вижда!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Колегиииииии, ко стана с компроматите? Само това ли бяха? Много бързо се изчерпахте! И някой ако може да ми обясни защо толкова много сте ни снимали с Краси? И друго - за следваща среща, ако някой има някакви кулинарни желания, моля да ме уведоми навреме! И да ми прати 100-200лв. по пощата, за да мога да реализирам желанието!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Колегиииииии, ко стана с компроматите? Само това ли бяха? Много бързо се изчерпахте! И някой ако може да ми обясни защо толкова много сте ни снимали с Краси? И друго - за следваща среща, ако някой има някакви кулинарни желания, моля да ме уведоми навреме! И да ми прати 100-200лв. по пощата, за да мога да реализирам желанието!
Ами щото сте фотогенични бе мила.А за следващата среща ни врътни 2-3 тави с агнешки ребърца пекани с картофки.По повод 200-300лв. трябва да пуснеш сметка банкова и така.Ако събереш повече от необходимите средства се обаждай ей къде е София ще ги оправдаем няма се плашиш. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Имам аз един компромат с мъж ти....чудя се защо не го качват За две причини се сещам...ама ней си
Абе не е ли по-добре първо да се организира срещата ,пък после с кулинарните желания.Че глей къ’в студ хвана,ако ни държи така до на пролет ,дали ще издържим?
Недей че се сетих за бисквитена торта.Ама за 200 лева трябва да направиш поне 100 тавички с различни модели Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
Явно вече всички изтрезняха, щото гледам се засилиха коментарите за срещата Първите няколко дни нещо мълчаливи ми се виждахте...явно събирахте сили Имам още няколко компромата, включително и видео-клиповете от камерата на fihi, но са на лаптопа, а него го оставих на село...Чак утре вечер ще цъфнат подбрани моменти в youtube.
Незнам кой е загорелият ама наско поиска да му пуснат Диемата за да гледа мач. След това програма я оставиха и в един момент някой се е усетил, че дават това и го е снимал.Сега видях , че е май от на Дидо фотоапарата тая снимка.
Коментар