Малеййй пак отрано сте ги зачесали тва компромати,тва сервитьорки много рано още бре.До другата среща обеща момичето,че ще ме чака и Аз кво да прая пак alone до тогава. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и снимки от срещата в Ичера
Collapse
X
-
Meril
popara801 написа:Малеййй пак отрано сте ги зачесали тва компромати,тва сервитьорки много рано още бре.До другата среща обеща момичето,че ще ме чака и Аз кво да прая пак alone до тогава. :D
Хаххахаа ще те чака...ама друг път
Коментар
-
Ми кво да правя освен да тръгвам още сега,а???Живак за онова момиченце русото на масата ли приказваш?Акое за нея разбира се тя си беше класиката!!!Meril написа:popara801 написа:Малеййй пак отрано сте ги зачесали тва компромати,тва сервитьорки много рано още бре.До другата среща обеща момичето,че ще ме чака и Аз кво да прая пак alone до тогава. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Meril
Толкова път ще биеш само за един пътpopara801 написа:Ми кво да правя освен да тръгвам още сега,а???Живак за онова момиченце русото на масата ли приказваш?Акое за нея разбира се тя си беше класиката!!!Meril написа:popara801 написа:Малеййй пак отрано сте ги зачесали тва компромати,тва сервитьорки много рано още бре.До другата среща обеща момичето,че ще ме чака и Аз кво да прая пак alone до тогава. :D

Коментар
-
Хахаха това го бях чувал и преди и много ме кефи тази фраза "Толкова път за един път".Ами колко са 100км.посока за любовта?Meril написа:Толкова път ще биеш само за един пътpopara801 написа:Ми кво да правя освен да тръгвам още сега,а???Живак за онова момиченце русото на масата ли приказваш?Акое за нея разбира се тя си беше класиката!!!Meril написа:popara801 написа:Малеййй пак отрано сте ги зачесали тва компромати,тва сервитьорки много рано още бре.До другата среща обеща момичето,че ще ме чака и Аз кво да прая пак alone до тогава. :D

FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Meril -
ей любовника много рипашpopara801 написа:Хахаха това го бях чувал и преди и много ме кефи тази фраза "Толкова път за един път".Ами колко са 100км.посока за любовта?Meril написа:Толкова път ще биеш само за един пътpopara801 написа:Ми кво да правя освен да тръгвам още сега,а???Живак за онова момиченце русото на масата ли приказваш?Акое за нея разбира се тя си беше класиката!!!Meril написа:popara801 написа:Малеййй пак отрано сте ги зачесали тва компромати,тва сервитьорки много рано още бре.До другата среща обеща момичето,че ще ме чака и Аз кво да прая пак alone до тогава. :D

Коментар
-
Meril
За имането има, ама в този случай....ти изобщо помниш ли яpopara801 написа:Или тя май беше измислена от комунистите.Стига бе има такова животно и Аз го познавам.За любовта граници няма.Не говорим в конкретния случай,а по принцип. :DMeril написа:Ъъъъ...любов ли викаш?
Коментар
-
Meril
Знаех сиz_sutrov написа:Помни я от снимките. Иначе едва ли!!!!! А Митак за същата девойка и аз имах предвид. Дето стана по едно време и се разкарши и тя.
Добре,че има снимки
Коментар
-
че това си е баз бая голема фирмаpopara801 написа:По-важното е,че дебеличкия циганин отначало ме пита коя фирма сме?Аз му казах ФИАТ ФОРУМ БГ и той специални поздрави за ФИРМА ФИАТ ФОРУМ.Паднах от коня направо.stenli написа:Тез момчета от оркестъра много рано избягаха и си изтърваха късмета - тамън мислех да вдигам мизата на двайсетачка
Едно е сигурно, ако се появят повече от 2 фиата на едно място в Ичера ще са на линия.
ама си е смешно :Д
Fiat Tipo 1.6
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар