Приятелката ми и тя се зарече да присъства на следващите срещи .Не беше подготвена за такава среща и след всички танци и емоции остана очарована от хората и обстановката на срещата. За клатещите се столове няма да споменавам :D
Приятелката ми и тя се зарече да присъства на следващите срещи .Не беше подготвена за такава среща и след всички танци и емоции остана очарована от хората и обстановката на срещата. За клатещите се столове няма да споменавам :D
Аз ще спомена
добре е че само са се клатили важното е че няма разпаднали се така
Аз ще спомена
За тебе не се и съмняваме. Даже предлагам да пуснем тема "на кой стола му се клатеше най-много?"
Аз ще спомена
За тебе не се и съмняваме. Даже предлагам да пуснем тема "на кой стола му се клатеше най-много?"
Ето и нас прибрахме се към 20.30/ч. вчера защото ходихме до Котел да разгледаме музея и после до Жеравна с VesMil и Живко после пък пътувахме с VesMil заедно и на Петолъчката пихме кафе, и си тръгнахме чак към 15.30/ч. май беше, ама ние не бързахме за никъде пък и бяхме в хубава компания, та така вече сме вкъщи и някой даже са на работа като моята жена например ! Сега няколко думи за "Регионалната" среща:Първо да благодарим на организаторите както каза Ирка (ама с други думи) срещата беше НЕВЕРОЯТНА!!! Много смях, много пиене, много танци и много ХУБАВИ ХОРА !!! Колеги познавах ви в друга светелина и от сега нататък няма да ходя никъде с вас ................................................., ако се представяте по различен начин от този на "Дивеците" а той образно казано беше : БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ!!!П.П. Само ще помоля Popara следващия път да остави поне две сервитьотки намира, едната да сервира, а другата за мен !
ОК нямаш проблем,само да не те чуе жената,че...Другия път с повече сервитиорки,че с една не е интересно
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Ето и нас прибрахме се към 20.30/ч. вчера защото ходихме до Котел да разгледаме музея и после до Жеравна с VesMil и Живко после пък пътувахме с VesMil заедно и на Петолъчката пихме кафе, и си тръгнахме чак към 15.30/ч. май беше, ама ние не бързахме за никъде пък и бяхме в хубава компания, та така вече сме вкъщи и някой даже са на работа като моята жена например ! Сега няколко думи за "Регионалната" среща:Първо да благодарим на организаторите както каза Ирка (ама с други думи) срещата беше НЕВЕРОЯТНА!!! Много смях, много пиене, много танци и много ХУБАВИ ХОРА !!! Колеги познавах ви в друга светелина и от сега нататък няма да ходя никъде с вас ................................................., ако се представяте по различен начин от този на "Дивеците" а той образно казано беше : БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ!!!П.П. Само ще помоля Popara следващия път да остави поне две сервитьотки намира, едната да сервира, а другата за мен !
ОК нямаш проблем,само да не те чуе жената,че...Другия път с повече сервитиорки,че с една не е интересно
Взимайте смело всички сервитьорки , тамън никой няма да пипа БАРМАНКАТА (на горната снимка)! Долната снимка е типичен пример, че понякога "не е това, което изглежда". Все пак е станал интересен кадър. Надявам се да няма обидени, защото наистина не е това, което изглежда!
Взимайте смело всички сервитьорки , тамън никой няма да пипа БАРМАНКАТА! Долната снимка е типичен пример, че понякога "не е това, което изглежда". Все пак е станал интересен кадър. Надявам се да няма обидени, защото наистина не е това, което изглежда!
Почна се с интересните кадри А и като се сетя какво ми показа на барманката По снимка 2.....Хмммм интересен кадър
Страхотна среща и страхотен купон. Величествена природа и чудесни условия. Запознах се с хора, които познавах задочно и те оправдаха даже надхвърлиха представата, която си бях създал за тях. Със съпругата ми сме изключително доволни, особено от организацията /браво на Краси/ и вече съжаляваме за пропуснатите до сега срещи. Ще се постараем да наваксаме.
Ей големи компромати има този Оги бе ей.И стига сте ме слагали като плейбоя на вечерта,Аз съм просто един юноша бледен и жеден,а що се отнася до барманката от километър изглеждаше супер обаче озовавайки се лице в лице с нея както ми се налагаше на няколко пъти въпреки моментното ми състояние,изтрезнявах на часа.Абе просто снимката говори:
Прикачени файлове
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
За да поддържам интереса - ето още един клип: http://www.youtube.com/watch?v=KuNuMGA64BcНе знам само от къде оркестъра ми научи името, ама айде...П.П. Имам още много интересни клипове
Коментар