Само не ми стана ясно защо в стаите извън тях секс не се ли прави???
Прави се, ама не в тоя студ. Предвид характера на срещата, "горещо" препоръчвам сексът да се извършва по стаите, а ако си носите и духалки... Относно басейна - не е ли закрит?
Мен - не, ама природата е ощетила мъжете в това отношение и доколкото знам, при по-ниски температури по-трудно се вдига самолета. Ся ще скокнат веднага 300 човека да ме опровергават... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Мен - не, ама природата е ощетила мъжете в това отношение и доколкото знам, при по-ниски температури по-трудно се вдига самолета. Ся ще скокнат веднага 300 човека да ме опровергават... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Може да е по-трудно,но в голяма степен зависи и от стюардесата колко се старае за лесното издигане на самолета.
Може да е по-трудно,но в голяма степен зависи и от стюардесата колко се старае за лесното издигане на самолета.
То на самолета ако му се хвърчи ще литне и без стюардеса ... но присъствието и помага Дайте да сменим темата че ще ни се карат Може да играем на карти ... сантасе
Коментар