Е ако тръгнеш 2 часа по рано от Зоната на здрача, може и да се отбиеш поне за едно кафе. Ние няма да лягаме рано
Зависи от много неща тръгването ми, но ако минаването ми е през разумна част от нощта, ще се обадя непременно. Малко вероятно е, но не е изключено да тръгна и вечерта. И също не е изключено, ако е така, да пия и нещо по различно от кафе и да тръгна към 5 сутринта. Със спането ... ще намеря къде, все ще ме вземе някоя ичерска девойка [хотели няма начин да няма].Изпращам ти телефони на ЛС, отговори ми моля те с твоя.
Не, не ме разбирайте погрешно, не обещавам нищо. Просто написах, че по план ще мина близо в посоченото време. Ако нямам никаква служебна пречка ще се отбия за малко време, поне да проверя има ли трезви още и ако да, защо ...Ще снимам, ако има заспали по масите и по тревата.
Прикачени файлове
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
Не, не ме разбирайте погрешно, не обещавам нищо. Просто написах, че по план ще мина близо в посоченото време. Ако нямам никаква служебна пречка ще се отбия за малко време, поне да проверя има ли трезви още и ако да, защо ...Ще снимам, ако има заспали по масите и по тревата.
Е все пак е зима макар и топлото време и не вярвам някой да заспи като руснак в случая рускиня на тревата или на маса на открито.Ама да видим.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Не бързайте с банските, от утре времето се захлажда сериозно. Напълно възможно е да има сняг до края на седмицата.А иначе таз на снимката прилича малко на Ирка по физиономията Това ще да е някоя нейна братовчедка Ирке?
Да бе даже от сега се намръщи тва време както си стояхме на форум-срещата на заведението отвън по фанелки,стана изведнъж ветровито и забуха дъжд.Дават го точно 16-17 да вали сняг ама ние сме си непукисти малко. :D
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Дано да не вали сняг че преди 2 седмици си взех почти нови летни гуми и сега съм със тях.Ама като се замисля те са почти нови със голям грайфер и може да рискувам и да дойда.
Колега nai7 и аз съм с летни гуми,така че да не ти пука на пуканката
А Аз никога не съм карал със зимни,а имам стаж вече 12 зими и няма проблем.Винаги произшествията стават през лятото.Да чукаме на дърво за сега проблем не съм имал дори и по закон не бяха задължителни до миналата година трябва само грайфера да е добър.Успех и ще се видим другата седмица. :D
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Да не отваряме темата за зимни/летни гуми и тук, че ще стане една, но само за инфо - аз бях с 4 зимни гуми, оня ден смених задните с летни и сега колата е доста ПО-СТАБИЛНА на мокро и сухо. За сняг предполагам че няма да е много добре, но пък отпред съм със зимни, все ще издрапам. А и аз като колегата съм карал все с летни и досега не съм имал проблем. Въпрос на умения Край за гумите, че са офтопик.Сняг искам да има, но да не вали в момента, така е най-интересно
Коментар