z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"
Collapse
X
-
Много взехме да се лигавим в таз тема.За това премествам списъка в отделна тема. Тук продължавайте да коментирате бъдещата среща, а в другата тема нека да е САМО списък.СПИСЪК ЗА СРЕЩАТА
Коментар
-
Дидо благодаря за отделната тема,наистина малко почнахме да се лигавим с темата.Ще помоля и тези които са си избрали вариант на меню за вечерята да го отбележат в списъка.Immortal написа:Много взехме да се лигавим в таз тема.За това премествам списъка в отделна тема. Тук продължавайте да коментирате бъдещата среща, а в другата тема нека да е САМО списък.СПИСЪК ЗА СРЕЩАТА
Коментар
-
За добро или злоImmortal написа:Кака - щангистка?
Колеги, на мен ли нещо ми има или с всички ви е така?Преди малко се улових, че чакам с най-голямо нетърпение да дойде време за срещата. Нито Коледа (25.12), нито Нова година (31.12), нито на жена ми рождения ден (06.01) ме вълнуват толкова, колкото предстоящата среща...
и при мен стоят така нещата ! Чакам срещата повече от всичко (и всички) !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Meril
Аз от изброените менюта си комплектовах едно
Което означава,че и ние ще сме на свободна консумация
)) Искам всички десерти :P :P :P
Коментар
-
Е има време.Нали знаеш,че с наближаването на датата ще стават повече и повече.Дано се сберем всички в механата. :DItalian написа:а фе дами и господа мн малко ора за сега сме се сабрали бре айде даваите повече да доидетеFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Колеги, започна събирането на пари за нощувките.Изпращайте СУМИТЕ ЗА НОЩУВКА - 20 лв/човек/вечер или по ЕКОНТ на Красимир (описан е начина в първия пост), или с банков превод на:Обединена Българска Банка (ОББ)IBAN: BG39-UBBS-8381-1013-1191-16BIC: UBBSBGSFДеян Йорданов АтанасовВ основание за плащане посочвайте ника си и броя нощувки.След извършване на превод ми изпращайте лично съобщение с подробности за извършения превод - кога, колко.Аз ще виждам постъпилите пари, но докато не взема извлечение от банката няма да знам от кой са, така че Л.С. е задължително.В момента в сметката има под 10 лв, и не очаквам други лични приходи по тази сметка.
Коментар
-
Що бе някой може да се обърка да ти прати лични средства по сметката?хахаха.Не ми се вярва,но кво пречи? :DImmortal написа:Колеги, започна събирането на пари за нощувките.Изпращайте СУМИТЕ ЗА НОЩУВКА - 20 лв/човек/вечер или по ЕКОНТ на Красимир (описан е начина в първия пост), или с банков превод на:Обединена Българска Банка (ОББ)IBAN: BG39-UBBS-8381-1013-1191-16BIC: UBBSBGSFДеян Йорданов АтанасовВ основание за плащане посочвайте ника си и броя нощувки.След извършване на превод ми изпращайте лично съобщение с подробности за извършения превод - кога, колко.Аз ще виждам постъпилите пари, но докато не взема извлечение от банката няма да знам от кой са, така че Л.С. е задължително.В момента в сметката има под 10 лв, и не очаквам други лични приходи по тази сметка.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар