Че то да има 6 стикера най-много !Нормално е , че не си видял нито един
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не знам дали някой не е ходил за смяна,ама за издаване съм ходил.Сигурно 7-8 пъти вече.z_sutrov написа:бях вторник и сряда из зарата ама един стикер не видях в движение или спрял. Нещо сте си скрили колите. Незнам дали някой е ходил да си сменя документите от вас ама няма никаква организация и многоооо бавно ти идва реда, а дефакто вътре минаваш бързо.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
какво стана взели я вече книжкатаPrinco написа:Не знам дали някой не е ходил за смяна,ама за издаване съм ходил.Сигурно 7-8 пъти вече.z_sutrov написа:бях вторник и сряда из зарата ама един стикер не видях в движение или спрял. Нещо сте си скрили колите. Незнам дали някой е ходил да си сменя документите от вас ама няма никаква организация и многоооо бавно ти идва реда, а дефакто вътре минаваш бързо.
Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
днес ако не си разбрал е 6-ти майпразнуват Гошовците и военните и се хапва агнешкоstrajaro написа:кво агнеpopara801 написа:Как бе само аз съм с 3 стикера!emzo написа:Че то да има 6 стикера най-много !Нормално е , че не си видял нито един
Бат Венци ще ти звънна след малко,ако не съм изял агнето.
Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
незнаехvaskoni_1980 написа:днес ако не си разбрал е 6-ти майпразнуват Гошовците и военните и се хапва агнешкоstrajaro написа:кво агнеpopara801 написа:Как бе само аз съм с 3 стикера!emzo написа:Че то да има 6 стикера най-много !Нормално е , че не си видял нито един
Бат Венци ще ти звънна след малко,ако не съм изял агнето. 
Коментар
-
blondi_74
..и продължава да е трезвенpopara801 написа:Мерси и на тебе Васко.А ти Пеца да се осведомяваш по-навреме,че празника минава,а още си трезвен.vaskoni_1980 написа:е вече знаеш приятно искарване на празниците колеги и по малко алкохол

Коментар
-
blondi_74
Реклама
Collapse

Коментар