popara801 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Някой те е излъгал.Не можах да те хвана навреме на входа !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Ами значи има 2 варианта за случилото се>Или съм влязъл много бързо,или си бил разсеян.А за Наско:Кво да ти кажа братле заведох ги на такова място от снимките ще видиш на 10км. от Ст.Загора.Да се надяваме ако дойдете някой път да се съберем там.Място има за около 100-тина човека. :DPrinco написа:Някой те е излъгал.Не можах да те хвана навреме на входа !popara801 написа:Ебаси мене ме няма на входа с колата,а получих потвърждение,че ме има.Кво става май снимките са 1/4 само???
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ми ти не караш JTD,тъй че,втория вариант е малко по-приемлив !popara801 написа:Ами значи има 2 варианта за случилото се>Или съм влязъл много бързо,или си бил разсеян.А за Наско:Кво да ти кажа братле заведох ги на такова място от снимките ще видиш на 10км. от Ст.Загора.Да се надяваме ако дойдете някой път да се съберем там.Място има за около 100-тина човека. :DPrinco написа:Някой те е излъгал.Не можах да те хвана навреме на входа !popara801 написа:Ебаси мене ме няма на входа с колата,а получих потвърждение,че ме има.Кво става май снимките са 1/4 само???
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
хахахахахахахахахахахахахахахаха смешки.Давай пускай другите снимки от вътре,или само тва са???Май бяха повече?Princo написа:Ми ти не караш JTD,тъй че,втория вариант е малко по-приемлив !popara801 написа:Ами значи има 2 варианта за случилото се>Или съм влязъл много бързо,или си бил разсеян.А за Наско:Кво да ти кажа братле заведох ги на такова място от снимките ще видиш на 10км. от Ст.Загора.Да се надяваме ако дойдете някой път да се съберем там.Място има за около 100-тина човека. :DPrinco написа:Някой те е излъгал.Не можах да те хвана навреме на входа !popara801 написа:Ебаси мене ме няма на входа с колата,а получих потвърждение,че ме има.Кво става май снимките са 1/4 само???
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Другото е само компромат батка,тъй че,ще си стоя мирен.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
- Now.
Коментар
-
Значи, следващата "регионална" сме тамpopara801 написа:Ами значи има 2 варианта за случилото се>Или съм влязъл много бързо,или си бил разсеян.А за Наско:Кво да ти кажа братле заведох ги на такова място от снимките ще видиш на 10км. от Ст.Загора.Да се надяваме ако дойдете някой път да се съберем там.Място има за около 100-тина човека. :DPrinco написа:Някой те е излъгал.Не можах да те хвана навреме на входа !popara801 написа:Ебаси мене ме няма на входа с колата,а получих потвърждение,че ме има.Кво става май снимките са 1/4 само???
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
ами заповядай теla squadra azzurra написа:Значи, следващата "регионална" сме тамpopara801 написа:Ами значи има 2 варианта за случилото се>Или съм влязъл много бързо,или си бил разсеян.А за Наско:Кво да ти кажа братле заведох ги на такова място от снимките ще видиш на 10км. от Ст.Загора.Да се надяваме ако дойдете някой път да се съберем там.Място има за около 100-тина човека. :DPrinco написа:Някой те е излъгал.Не можах да те хвана навреме на входа !popara801 написа:Ебаси мене ме няма на входа с колата,а получих потвърждение,че ме има.Кво става май снимките са 1/4 само???
Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Ами не е проблем само да ни поразмине малко от последната и ще организираме нещо по така. :Dla squadra azzurra написа:Значи, следващата "регионална" сме тамpopara801 написа:Ами значи има 2 варианта за случилото се>Или съм влязъл много бързо,или си бил разсеян.А за Наско:Кво да ти кажа братле заведох ги на такова място от снимките ще видиш на 10км. от Ст.Загора.Да се надяваме ако дойдете някой път да се съберем там.Място има за около 100-тина човека. :DPrinco написа:Някой те е излъгал.Не можах да те хвана навреме на входа !popara801 написа:Ебаси мене ме няма на входа с колата,а получих потвърждение,че ме има.Кво става май снимките са 1/4 само???
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар