sharpradi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Няма какво да доказвам.Имал съм работа - не съм дошъл.Толкос ли е голям проблема ? Не сте умряли без мене.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Умряхме разбира се!Princo написа:Няма какво да доказвам.Имал съм работа - не съм дошъл.Толкос ли е голям проблема ? Не сте умряли без мене.sharpradi написа:да бе да да се оправадаеш ведмага се нахмират причини.и от 10 кладеница вода ще се изкара за да се докаже че си невиненPrinco написа:Е пич сори ама не мога да огрея навсякъде.Щом не съм дошъл,значи е имало за какво ...sharpradi написа:оправданията на принкооооооо. амиииии неможах, нерабрах и т.н

Ние губим от всеки член!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
напротив беше ни по якоPrinco написа:Няма какво да доказвам.Имал съм работа - не съм дошъл.Толкос ли е голям проблема ? Не сте умряли без мене.sharpradi написа:да бе да да се оправадаеш ведмага се нахмират причини.и от 10 кладеница вода ще се изкара за да се докаже че си невиненPrinco написа:Е пич сори ама не мога да огрея навсякъде.Щом не съм дошъл,значи е имало за какво ...sharpradi написа:оправданията на принкооооооо. амиииии неможах, нерабрах и т.н

Коментар
-
Стига лъга момчето ве!strajaro написа:напротив беше ни по якоPrinco написа:Няма какво да доказвам.Имал съм работа - не съм дошъл.Толкос ли е голям проблема ? Не сте умряли без мене.sharpradi написа:да бе да да се оправадаеш ведмага се нахмират причини.и от 10 кладеница вода ще се изкара за да се докаже че си невиненPrinco написа:Е пич сори ама не мога да огрея навсякъде.Щом не съм дошъл,значи е имало за какво ...sharpradi написа:оправданията на принкооооооо. амиииии неможах, нерабрах и т.н

FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
МалкУ снимки:
ПринкУ КопринкУ да не ги гледа, щото не заслужава !Убава среща стана, аз от кога Ви мрънкам да ходим на Колена .... далече било, лош бил пътя .... за к’во ги имате тия коли
п.с. от толкова много смях имам мускулна треска на корема .... хахахахахап.с.с. Блонди, да хванеш тая антена дето я имаш и бой с нея по кратуната на доставчика ти ! И да го смениш, ама първо ми прати снимките
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар