Колеги, с повечето от вас се познаваме. В тази връзка ползвам темата ви, за да кажа на колегата strajaro, че при следващ подобен пост за колега има от мен предупреждение. Хайде със здраве.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Направих ви нова тема,т.е Емо ви е направи,понеже беше пълна със Спам!Кому е нужно сега да продължаваш да е цапаш,и какво толкова имаш против Венци?При следващ Спам,и от мен едно предупреждение,без да се сърдиш!Също наблюдавам темата,кротни се!strajaro написа:неможах да разбера смисълаnaskobg написа:Колеги, с повечето от вас се познаваме. В тази връзка ползвам темата ви, за да кажа на колегата strajaro, че при следващ подобен пост за колега има от мен предупреждение. Хайде със здраве.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Колега,не е така както си мислиш.Не че е правилно да се бъркам,ама никой от споменатите колеги нямат против един другиму.Поне от това което ги познавам,а то не е малко.Просто ситуацията е,че последната ни среща беше малко със слаба посещаемост и се получи напрегната обстановка.Да се надяваме да се събираме само за добро,а не да се припираме още по-малко в темата.Поздрави на всички до неделя. :DJ T D написа:Направих ви нова тема,т.е Емо ви е направи,понеже беше пълна със Спам!Кому е нужно сега да продължаваш да е цапаш,и какво толкова имаш против Венци?При следващ Спам,и от мен едно предупреждение,без да се сърдиш!Също наблюдавам темата,кротни се!strajaro написа:неможах да разбера смисълаnaskobg написа:Колеги, с повечето от вас се познаваме. В тази връзка ползвам темата ви, за да кажа на колегата strajaro, че при следващ подобен пост за колега има от мен предупреждение. Хайде със здраве.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
В Бургас не мога да дойда щото съм зле с парите,а предстоят и коледа и нова година и други неща.За колегите,които в неделя ще останат и ще дойдат на срещата в Стз,можем да идем на полигона на Хрищени,да наредим шишета и да направим това,за което се говореше за раздвижване на срещите:Изпитване за паркирания и такива работи
Това е само предложение ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
аз мога да взема няколко човекатез шишета пълни ли са с нещоPrinco написа:В Бургас не мога да дойда щото съм зле с парите,а предстоят и коледа и нова година и други неща.За колегите,които в неделя ще останат и ще дойдат на срещата в Стз,можем да идем на полигона на Хрищени,да наредим шишета и да направим това,за което се говореше за раздвижване на срещите:Изпатване за паркирания и такива работи
Коментар
-
Митака да ми звънне ако иска като влезете в Бургас. Може да се шматкам по центъра с вас да ви правя компания.strajaro написа:да аз и митака ще идвамемислим към 10 да тръгваме към 12 бургас после мако по центъра на разходка и 16 идваме на уестаz_sutrov написа:Я казвайте овреме тази неделя ще идвате ли и кога да правим срещата, за да ви е по-удобно?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
добреz_sutrov написа:Митака да ми звънне ако иска като влезете в Бургас. Може да се шматкам по центъра с вас да ви правя компания.strajaro написа:да аз и митака ще идвамемислим към 10 да тръгваме към 12 бургас после мако по центъра на разходка и 16 идваме на уестаz_sutrov написа:Я казвайте овреме тази неделя ще идвате ли и кога да правим срещата, за да ви е по-удобно?
Коментар
-
Колега,може ли да оставим това с шишетата за по другата седмица,че тази ще сме в Бургас,а искам ако може да участвам в това мероприятие. :DPrinco написа:В Бургас не мога да дойда щото съм зле с парите,а предстоят и коледа и нова година и други неща.За колегите,които в неделя ще останат и ще дойдат на срещата в Стз,можем да идем на полигона на Хрищени,да наредим шишета и да направим това,за което се говореше за раздвижване на срещите:Изпитване за паркирания и такива работи
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
аз мисля другата да сме в ямбол тоест 20 декемвриpopara801 написа:Колега,може ли да оставим това с шишетата за по другата седмица,че тази ще сме в Бургас,а искам ако може да участвам в това мероприятие. :DPrinco написа:В Бургас не мога да дойда щото съм зле с парите,а предстоят и коледа и нова година и други неща.За колегите,които в неделя ще останат и ще дойдат на срещата в Стз,можем да идем на полигона на Хрищени,да наредим шишета и да направим това,за което се говореше за раздвижване на срещите:Изпитване за паркирания и такива работи
Коментар
-
Това не пречи и да го направим още веднъж другата неделя !popara801 написа:Колега,може ли да оставим това с шишетата за по другата седмица,че тази ще сме в Бургас,а искам ако може да участвам в това мероприятие. :DPrinco написа:В Бургас не мога да дойда щото съм зле с парите,а предстоят и коледа и нова година и други неща.За колегите,които в неделя ще останат и ще дойдат на срещата в Стз,можем да идем на полигона на Хрищени,да наредим шишета и да направим това,за което се говореше за раздвижване на срещите:Изпитване за паркирания и такива работи
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар