emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе и аз май се досещам,но ще я видим ние тая работа.Май всичко случило се е излишно и щом аз съм замесен ще гледам да ги оправям нещата. :Dstrajaro написа:аз знамpopara801 написа:Ами ДА разбира се!!!Снощи пак на черешата бяхме,а???То не бяха караници препирни и ся кво никой не разбра какъв е спора???Утре всички на линия,че...strajaro написа:утре ще има ли среща
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
все ми е таяpopara801 написа:Абе и аз май се досещам,но ще я видим ние тая работа.Май всичко случило се е излишно и щом аз съм замесен ще гледам да ги оправям нещата. :Dstrajaro написа:аз знамpopara801 написа:Ами ДА разбира се!!!Снощи пак на черешата бяхме,а???То не бяха караници препирни и ся кво никой не разбра какъв е спора???Утре всички на линия,че...strajaro написа:утре ще има ли среща
Коментар
-
Ми той като гледам от снощи Емо е на масата,а ти да не се ослушваш днес на срещата,че и именден си имал гледам цяла тема са ти посветили в ОБЩИТЕ.Аре после ще се видим!!!V.Vencislavov написа:Някои още от сега сазапочнали с празнуванетоemzo написа:Наздраве Заралии :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Хайде колеги,да направим една силна среща с която да запомним тази година. Сега е момента,тези които не са идвали поради една или друга пречина да Заповядат и да изкарат една приятна среща с феновете на Фиат - Стара Загора.
Часът и мястото са известни в 1 стр. от тази тема.
Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
Реклама
Collapse

- Now.
Коментар