Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
що да си ги мерим карам я тая кола вече 8 месеца мисля че знам колко гори мога да дам пресен пример за разход кв. Изгрев (пловдив) - УНСС (софия) + обиколки нагоре надолу =400 км-25 л. нафта с 4 човека на магистралата под 110 не съм падалemzo написа:Koйто не е карал евро3 дизел , той не вярва в написания по-горе разход
p.s. и тука взехме да си ги мерим
Коментар
-
Напротив, благодарностите са от нас, защото успяхме да отразим разликите при спирачните апарати...твойте с наще, като всъщност се оказа,че няма такива! Надявам се, че сте успели да оправите бравото? А какво трябва да правят тези диоди?А по темата за разхода няма смисъл да си говорим за "градски" разход! Кавичките са нарочни, защото основно за градския режим е маршрута и разстоянието?! При моето шофиране: 5-6км в 8,30-9,00 и съответно надвечер /18,30-19,00/ разход под 7/100 е фантастика! Маршрута ми е: смирненски-ЦГР/капана/ и после обратно. Като се има предвид, че карам фиата от две години и още не мога да кажа ,че съм се научил да го карам както трябва. До момента ,най-добрият ми резултат бе: 7,15/100. При нормално каране извън градско/магистрала "тракия"/ със сигурност е около 5-5,5 по-точно никога не съм успявал да го хвана.sUkI написа:Специални благодарности днес към Dido Terziev,Airfan & Jimy мерси колеги,също и на приятеля на Дидо ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Какво стана, раздуй де ?Прав ли бях за онова зад жабката ?sUkI написа:Специални благодарности днес към Dido Terziev,Airfan & Jimy мерси колеги,също и на приятеля на Дидо.А съм в същото време много разочарован от колегата kostadinov.n който ми обещава всеки път ,че ще дойде да вържим едни диоди...
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Днес ще се събираме ли колеги?Които изтрезнее по-ранко да идва...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Проблем майче има в бензиновата помпа...Тия дни ще я закараме към Madness Motorsport и за още няколко модчетаJimy написа:Напротив, благодарностите са от нас, защото успяхме да отразим разликите при спирачните апарати...твойте с наще, като всъщност се оказа,че няма такива! Надявам се, че сте успели да оправите бравото? А какво трябва да правят тези диоди?sUkI написа:Специални благодарности днес към Dido Terziev,Airfan & Jimy мерси колеги,също и на приятеля на Дидо ...

Got nos?
Коментар
-
По-неточно от това - здраве му кажи.sasho_izgrev написа:по скоро чертичка чертичкаAirfan написа:Ти как си засичаш разхода, градски - пълно - пълно или лампа-лампа (за резерва)?sasho_izgrev написа:Ако искаш сипваш 6 л. нафта качваме се и обиколки из града да видиш как си ги измислям тея разходиkostadinov.n написа:Аз съм с газов инжекцион и ми гори 5/100sasho_izgrev написа:кеф ти 6/100 градскоPB 5976 BC написа:Кеф ти 1 кинта ..... газта ....
обаче в паркинга на мяско. Какви са тия измислени разходи 6/100 градско сигорно извън града ви пада на 3,5-4/100. При полужение, че в пиковите часове чакаш по 2-3 светофара време за да минеш и неможеш да включиш на четвърта заради късите разстояния ми се струва невъзможен такъв разход, пък дори и да е на дизелова кола.
Коментар
-
Re:
а бе един червен кадет дето целия вибрира не може да не си го виждалRusnaka написа:Каква е музиката колега дай некви параметри ?????PB3408CH написа:кво става колеки абе да ви кажа ако някои иска малко музика в колата мои пише продавам музиката от стария опел много танкана
:D
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар