Tqnkata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
еееее аз мислех,че ще ходим да гледаме "печка парти рейсинг"J T D написа:Ам тИ чЕ Къъ мислиш? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Tqnkata написа:и кво ся ще подобрявате ли времена на Калояново или не?Airfan написа:Бърникахме малко по дюзите на JTD-тата с променлив успех. В следващите седмица - две ще гледам да се сдобия с един инструмент и смятам ще сме готови да ги разглобим из основи и да отворим алтернатива на Бош сервиза.Tqnkata написа:с кое да приключвате?и кои вие?иначе предлагам 14.30 на могила и аз не съм се вясвал от доста време по различни причиниAirfan написа:Ние ако сме приключили ще дойдем, за другите - незнам.Tqnkata написа:утре ще има ли сбирка?
хайде до утре!Лека от мен!
Шегуваме се бре,тази операция беше за предотвратяване на предърпването в определени обороти!Сега двигателя мърка! 
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Колеги има ли навитаци малко да си разнообразим срещите да кажем да се съберем някой път на 2000-то метра на гребната там кадето пак има паркинг за острова и Джиа бййч кадето се ходи ? има ли навитаци ???? за малко разнообразия пак и там стана мн населено от някви рена абе тия рено неправиха ли само тостери кога напрайха коли ??? :D айде пишете!!! и Честит 8-ми декември на всички студенти!!
Коментар
-
Колега ти пък къф студент си бре?PB 5976 BC написа:Мерси ,колега!!!
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
У***А глава....харчи всичко за К**ВЕНЦА и плява....Tqnkata написа:ох мамоо... студент ми бил....PB 5976 BC написа:Ееее, колега Съби и аз съм студент.Racer GT написа:Колега ти пък къф студент си бре?PB 5976 BC написа:Мерси ,колега!!!

Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
направо ми взе думите от устата...Racer GT написа:У***А глава....харчи всичко за К**ВЕНЦА и плява....Tqnkata написа:ох мамоо... студент ми бил....PB 5976 BC написа:Ееее, колега Съби и аз съм студент.Racer GT написа:Колега ти пък къф студент си бре?PB 5976 BC написа:Мерси ,колега!!!

FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Колеги честит ни беше 8ми ама за мен завърши лошо. Ето и снимка как на 200 метра от нас се забих в 1 от многото наредени гаражи следкато ми поднесе колата с 35-40км/ч и за да избегна левия бордюр се завуртях още оивече... Питането ми е що немога да вкара задна скорост след удара? След първи оглед тази сутрин повечето е козметика ама знае ли се?with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Ми явно не е само козметика. Може да се е поизметнал двигателя и щангата не може да уцели задната.darkcat2005 написа:Колеги честит ни беше 8ми ама за мен завърши лошо. Ето и снимка как на 200 метра от нас се забих в 1 от многото наредени гаражи следкато ми поднесе колата с 35-40км/ч и за да избегна левия бордюр се завуртях още оивече... Питането ми е що немога да вкара задна скорост след удара? След първи оглед тази сутрин повечето е козметика ама знае ли се?
Коментар
-
Иначе изрежда всички скорости като леко 3та закача но задна изобщо. Ако имате някои от засегнатите части предложете ценички. Броня (без халогени), десен фар, десен калник, може и греда над радиатор...Airfan написа:Ми явно не е само козметика. Може да се е поизметнал двигателя и щангата не може да уцели задната.darkcat2005 написа:Колеги честит ни беше 8ми ама за мен завърши лошо. Ето и снимка как на 200 метра от нас се забих в 1 от многото наредени гаражи следкато ми поднесе колата с 35-40км/ч и за да избегна левия бордюр се завуртях още оивече... Питането ми е що немога да вкара задна скорост след удара? След първи оглед тази сутрин повечето е козметика ама знае ли се?with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
ееее колега гадна работаdarkcat2005 написа:Колеги честит ни беше 8ми ама за мен завърши лошо. Ето и снимка как на 200 метра от нас се забих в 1 от многото наредени гаражи следкато ми поднесе колата с 35-40км/ч и за да избегна левия бордюр се завуртях още оивече... Питането ми е що немога да вкара задна скорост след удара? След първи оглед тази сутрин повечето е козметика ама знае ли се?
ама какво да се прави
Коментар
-
Това си е било доста голям удар... За да се опитам да те успокоя и аз имам два сблъсъка. Единия на Коледа преди 2 години а другия на миналата Нова Година.Та връщам се към въпроса за частите... потърси по моргите на Пещерско. Или погледни в темите "Продавам Авто части" Успех с ремонта и много съжалявам за случилото се.FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар