Гласувах за Камчия Както казах и преди - плаж, море и July morning (може и да не е july ама да е морнинг на палатка )П.П. Имам предложение - защо не се обединят 2-та варианта за морето - Калиакра и Камчия - реално погледнато който гласува за едното, няма да има нищо против да дойде и на другото - все за море става въпрос....
П.П. Имам предложение - защо не се обединят 2-та варианта за морето - Калиакра и Камчия - реално погледнато който гласува за едното, няма да има нищо против да дойде и на другото - все за море става въпрос....
Това го мислих още като пусках анкетата. Не е съвсем същото като дестинация, щото разликата поне при мен в километрите е двойна.Нека засега останат така, а ако гласовете за двете сумарно превишат тези за Узана (която засега се очертава като "победител"), ще мислим.П.С. Не всички изгарят от желание да спят на палатки, между другото. Аз обожавам, обаче жена ми категорично отказва да спи на палатка
Aз гласувах за Калиакра,ама и Камчия става,все ми е тая,и на двете места не съм ходила.И аз обожавам да спя на палатка,ама не знам с бебешока как ще я правим,още повече,че нямаме палатка... Имайте милост,да не е на Узана,щот ще требе да се отбиваме и при свекървата...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
П.П. Имам предложение - защо не се обединят 2-та варианта за морето - Калиакра и Камчия - реално погледнато който гласува за едното, няма да има нищо против да дойде и на другото - все за море става въпрос....
Това го мислих още като пусках анкетата. Не е съвсем същото като дестинация, щото разликата поне при мен в километрите е двойна.Нека засега останат така, а ако гласовете за двете сумарно превишат тези за Узана (която засега се очертава като "победител"), ще мислим.П.С. Не всички изгарят от желание да спят на палатки, между другото. Аз обожавам, обаче жена ми категорично отказва да спи на палатка
Не се притеснявай, ще намерим нещо подходящо и за твоята мацка обикновенно където има места за къмпиране, има и бунгала, така че всички да са доволни
Коментар