maiska написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета за МЯСТО на лятната среща на ФФБ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ем виж някви кордината за тая хижа че като гледам гласовете маи ще сме тамаGbGzTeaM написа:На Узана има 1 голям хотел, който е и най-скъпият-1 стая е между 50-60 лева.Аз съм ходил на Узана в 1 хижа, която не беше много хубава, но беше много евтино и се бяхме събрали около 100 човека там
Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Може да си от Габрово, но нищо от това, което си написал не е вярно.GbGzTeaM написа:На Узана има 1 голям хотел, който е и най-скъпият-1 стая е между 50-60 лева.Както и всички останали предложения.Лично на мен ми е все едно - където и да е ще дойда. Но нека колегите си дадат гласовете.Atanas71 написа:Луда работа Mr. Green Предложението за това място е явно фенска работа че е близичко на голяма група колеги Mr. Green
Коментар
-
Узана е местност, не е хижа.Там има няколко хотела и множество хижи. Има и безкрайно голямо място за палатки.http://www.uzana-tourism.com/bg/hotels.htm
Коментар
-
Aбе не виждаш ли,че тоя го е постнал,за да събуди виковете на такива недоразбрали като тебdilyanski1977 написа:Това ли е прословутата хижа Узана за която толкова гласуватеGbGzTeaM написа:http://www.hijauzana.hit.bg/pictures/uzanapicture28.jpg <----

? Като гледам колко е голяма там дори и тези който сте гласували за нея 32 човека до момента няма да се съберете
. Успех .
Ако не искаш,не идвай,но недей да провокираш кавги тук,не е нужно
Трябва да се изчака вота на всички и да се реши,защото все пак мнозинството ще реши...то по същата логика,дай да предложим твоята къща за сбирката,ако ни събере идваме
Узана е страхотно място ,не по лошо е и предложението за Калиакра или Камчия,все ми е тая кое ще е,важното е да се съберем и да си починем малко сред хора със сходни интереси,хобита и развлечения,сред фиатаджии
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Ок не съм разбрал и несмятам че предизвиквам кавги . Всеки има мозък в главата и може да взима решения който са удобни за негоparalesa написа:Aбе не виждаш ли,че тоя го е постнал,за да събуди виковете на такива недоразбрали като тебdilyanski1977 написа:Това ли е прословутата хижа Узана за която толкова гласуватеGbGzTeaM написа:http://www.hijauzana.hit.bg/pictures/uzanapicture28.jpg <----

? Като гледам колко е голяма там дори и тези който сте гласували за нея 32 човека до момента няма да се съберете
. Успех .
Ако не искаш,не идвай,но недей да провокираш кавги тук,не е нужно
Трябва да се изчака вота на всички и да се реши,защото все пак мнозинството ще реши...то по същата логика,дай да предложим твоята къща за сбирката,ако ни събере идваме
Узана е страхотно място ,не по лошо е и предложението за Калиакра или Камчия,все ми е тая кое ще е,важното е да се съберем и да си починем малко сред хора със сходни интереси,хобита и развлечения,сред фиатаджии 
. Ето и моето решение лятото е време за плаж и море и затова аз ще се възползвам от сезона независимо къде и бъди сигурен няма да е във Варна . Има си различни сезони и също така почти всеки сезон има някаква сбирка на форума така че несмятам Узана за правилното място. Щом като има булшинство ок там да бъде срещата . Това си е изцяло мое мнение аз няма да дойда и никой няма да плаче за мен.
Коментар
-
Дали не е вярно а колега?Ае провери и ти като си толкова сигуренImmortal написа:Може да си от Габрово, но нищо от това, което си написал не е вярно.GbGzTeaM написа:На Узана има 1 голям хотел, който е и най-скъпият-1 стая е между 50-60 лева.Както и всички останали предложения.Лично на мен ми е все едно - където и да е ще дойда. Но нека колегите си дадат гласовете.Atanas71 написа:Луда работа Mr. Green Предложението за това място е явно фенска работа че е близичко на голяма група колеги Mr. Green
Има 2 хотела големи на Узана-На Прима-С(тоз дето стаята е 50-60 лева), и на Импулс.Другото са малки хижички дето нестават за такива мероприятия!И не съм казал че само на таз хижа може да се съберете!!BUH написа "дай координати" и аз сложих 1 снимка да се види за кво стаа на въпрос.Написах също че не е много хубава хижата-няма ресторант, просто казах че там сме се събирали 100 човека.
Ае много ви поздрави
Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар