Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така като няма нови предложения. да се видим на халите в 17:00 ако някои няма с какво да дойде може да се обади да мина да го взема 0889 876 043
    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Ок там да е

Коментар

Ок днес в 17 ли,ако да аз мисля,че ще се класирам.Къде ще се събираме може би няма да има с какво да дойда,някой ако е от младост надолу да казва.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
          Ок днес в 17 ли,ако да аз мисля,че ще се класирам.Къде ще се събираме може би няма да има с какво да дойда,някой ако е от младост надолу да казва.
          Аз бре,тъкмо се прибрах,така,че може да се чуем по-късно и да те взема.
          FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

Е идеален си.Айде да се събираме днес,че имам доста въпроси относно ХГТ и нека се видим да разбием митовете Ей другите,пишете дали ще идвате за да знаем да идваме ли и ние.

Коментар

абе вземете елате

Коментар

Иво,към 4.30 часа ми звънни,че да не съм заспал,че съм станалв 4 сутринта и едвам гледам.
                FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

там сме
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

кво стане е. напомпахте ли гумите вчера

Коментар

Улиии не питай,тоя път направо си аках в устата,той Борко по-малко се напи

Коментар

Молба към колегите от Габрово да не бия път ей така само.Нуждая се от един поглед върху разпределителния вал/да няма износена гърбица/ на Бравото от снимката.Снимки няма да са ми излишни.Благодаря предварително.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...710&highlight=
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                          Молба към колегите от Габрово да не бия път ей така само.Нуждая се от един поглед върху разпределителния вал/да няма износена гърбица/ на Бравото от снимката.Снимки няма да са ми излишни.Благодаря предварително.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...710&highlight=
                          Колега,след последната ни сбирка се оказа,че при нас алкохола в кръвта е повече от бензина на Лукойл А ти ако искаш се разбери с човека и кажи къде и кога може да се види вала и ако имаш от къде да ми дадеш и размер на височината на гърбицата,че да го замеря,че ми се е случвало вал да е равномерно заминал на всички гърбици с по няколко десети и почти на око да не си личи износването му.Въпреки,че последно време покрай пежото ми бях станал спец по износени разпределителни валове и ги разпознавах от метри Иво,не мога да разбера кое повече гориво харчи,ти или Фиата ? http://www.youtube.com/watch?feature...&v=48ZHFpvmAdU

Коментар

ivailo rachev написа:
                            Улиии не питай,тоя път направо си аках в устата,той Борко по-малко се напи
                            Имаше ли издаване в импакта след чевермето?

Коментар

Ааа не тоя път ходихме в Next,там се издадох ама не чак толкова много колкото в Импакта Аз Фантома дето продава това Браво го познавам и днес ще говоря с него как да направим с вала и ще го погледна.

Коментар

суперр натоварена седмица диваци Гледам термометрите се приближават до 0 та и трябва да почнем по често да са виждаме
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X