stenli_m написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ама 7 къде ще се сабираме?ебааааа голяма градушка момчета дано колите данеса станали като кори за яйцаKpacuo написа:И аз днес напълних моята бакаstenli_m написа:горивото вече е подсигорено

Мите във 9:00 отварят вратите , така че и 7:00 да се тръгне пак навреме ще се стигнеJacK`DanielS написа:само трябва да се разберем кога ще тръгваме!!!

Коментар
-
Аааа аз на Калояново няма да одя скоро... другата неделя заминавам на морето ... и ще се върна юли месец за 4 дена , и после включване чак октомври
А за градушката щях да са побъркам кат валеше, ама.. нищо и няма.. на картала локви до половината ми джанта
а на бензиностанцията щели да са избият кой да си спре колата
хахаха че да не очукат
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
абе баджо то твоята ако я беше ударило и град само на скрапметала щяха да я вземат.добре че си платих нета че много зачестя с жената ще й стане навик :Dthe_biggy написа:Аааа аз на Калояново няма да одя скоро... другата неделя заминавам на морето ... и ще се върна юли месец за 4 дена , и после включване чак октомври
А за градушката щях да са побъркам кат валеше, ама.. нищо и няма.. на картала локви до половината ми джанта
а на бензиностанцията щели да са избият кой да си спре колата
хахаха че да не очукат
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
Реклама
Collapse

Палете някой газов или нафтов кораб , Бугито няма как да пропусне ми се струва
Коментар