го го го !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
в понеделник когато ти е удобно ми се обади аз ще те дръпна не е проблем.а и пия кафе с мляко :DchumaS написа:А митака дали работи днес?Ще съм благодарен ако се намери кой и скакво да ме дръпне.Irfan написа:до гробищата на Митака сервиза може да те дръпнем до тамне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
абе то не е за разправяне , леля ми ..... днес всеки едва ли не празнува , пък ние ........... то не пита де , като дойде , ама да не му идва на човек до главата ...paralesa написа:аз ви отървах тоя път
Докато се прибера и отворя темата и гледам с половин час съм закъснял....ама то и без друго няма много нафта,май по-добре
Сашо какво се е случило,да не е някой близък роднина?.. Съболезнования
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Кафе с мляко - бял кахър!НО сега ВЕЧЕ ми трябва сервиз в който хем да ме погледнат защо не паля хем да ми СМЕНЯТ СТЪКЛОТО хем да ми ИЗПРАВЯТ ТЕНЕКИИТЕ!!!Защото днес след цалата бледуария която изписах във форума около 15:30 (аз още бях на работа) ми се обади един познат който живее на близо и ми вика:- А бе колатати що е долу??- Ми щот непали!- Ми кът непали кой ше ти оправи стъклото като е паднал сняг отгорему от покрива на къщата?- БЕ ДА *********************....Irfan написа:в понеделник когато ти е удобно ми се обади аз ще те дръпна не е проблем.а и пия кафе с мляко :DchumaS написа:А митака дали работи днес?Ще съм благодарен ако се намери кой и скакво да ме дръпне.Irfan написа:до гробищата на Митака сервиза може да те дръпнем до там
Коментар
-
ей колега баси майката не ти върви , то като тръгне ей така да не върви и не ще и не ще да се оправи работата .......за джама има един сервиз "Юруков" аз там ходих за темпрата да ми сменят предния джам ... повечето са китайски джамове и са най -евтини.ако искаш по качествен съответно по скъп излиза ....chumaS написа:Кафе с мляко - бял кахър!НО сега ВЕЧЕ ми трябва сервиз в който хем да ме погледнат защо не паля хем да ми СМЕНЯТ СТЪКЛОТО хем да ми ИЗПРАВЯТ ТЕНЕКИИТЕ!!!Защото днес след цалата бледуария която изписах във форума около 15:30 (аз още бях на работа) ми се обади един познат който живее на близо и ми вика:- А бе колатати що е долу??- Ми щот непали!- Ми кът непали кой ше ти оправи стъклото като е паднал сняг отгорему от покрива на къщата?- БЕ ДА *********************....Irfan написа:в понеделник когато ти е удобно ми се обади аз ще те дръпна не е проблем.а и пия кафе с мляко :DchumaS написа:А митака дали работи днес?Ще съм благодарен ако се намери кой и скакво да ме дръпне.Irfan написа:до гробищата на Митака сервиза може да те дръпнем до там
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Моля тя не се засягай (че неска на теб по-не ти е ден), ноаз имам един лаф:"На човек като нему върви и жена му не кръшка и тъща му не умира!"edit: Irfan-не драсни ми тела си на личен ако може. Аз утре ще се занимаван със застрахователи и ако се наложи да ти звънна да ме теглиш. Ако не се наложи да звънна да почерпя за добре свършената работа. :PSilenceR написа:ей колега баси майката не ти върви , то като тръгне ей така да не върви и не ще и не ще .......chumaS написа:Кафе с мляко - бял кахър!НО сега ВЕЧЕ ми трябва сервиз в който хем да ме погледнат защо не паля хем да ми СМЕНЯТ СТЪКЛОТО хем да ми ИЗПРАВЯТ ТЕНЕКИИТЕ!!!Защото днес след цалата бледуария която изписах във форума около 15:30 (аз още бях на работа) ми се обади един познат който живее на близо и ми вика:- А бе колатати що е долу??- Ми щот непали!- Ми кът непали кой ше ти оправи стъклото като е паднал сняг отгорему от покрива на къщата?- БЕ ДА *********************....Irfan написа:в понеделник когато ти е удобно ми се обади аз ще те дръпна не е проблем.а и пия кафе с мляко :DchumaS написа:А митака дали работи днес?Ще съм благодарен ако се намери кой и скакво да ме дръпне.Irfan написа:до гробищата на Митака сервиза може да те дръпнем до там
Коментар
Реклама
Collapse

каде сии красавецоо..... Желаяте.... Бъди само мой ... Палавникооооооо
Коментар