coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз нищо не мога да кажа от сега.. трябва да видя как ша са инвестицийте ми по колата тази седмица... и ще реша , може и да дойда за някой др кола да изпием.. АААА иначе да са пофаля снощи ходих до Габрово и ми изгоря 6 литра... ии на връщане на Дряново ме спряха полицайте, както винаги на едно и също място , ма сичко точно
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
е как няма да та спрът се пак минаваш през дряновската митница а и не си с габровски номер и наще папунчовци си викат "ООООО КАКЪВ ГЮВЕЧ"the_biggy написа:Аз нищо не мога да кажа от сега.. трябва да видя как ша са инвестицийте ми по колата тази седмица... и ще реша , може и да дойда за някой др кола да изпием.. АААА иначе да са пофаля снощи ходих до Габрово и ми изгоря 6 литра... ии на връщане на Дряново ме спряха полицайте, както винаги на едно и също място , ма сичко точно
Fast and Wild!!!
Коментар
-
И аз съм тъй,тая седмица мисля да закарам колата при Митака и зависи той какво ще рече като сумаthe_biggy написа:Аз нищо не мога да кажа от сега.. трябва да видя как ша са инвестицийте ми по колата тази седмица... и ще реша , може и да дойда за някой др кола да изпием.. АААА иначе да са пофаля снощи ходих до Габрово и ми изгоря 6 литра... ии на връщане на Дряново ме спряха полицайте, както винаги на едно и също място , ма сичко точно
тъй де-какво ще излезе
Инъче съм навитак,особено ако е маалко по-късно,защото не знам кога ще се прибера :D
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
е останахме само най-добрите а?s00rry написа:ей рапании стига спахте ..., добо до де стигна с купендера..... ве ? МИТАК .. кво става с пунтака .. ?! Па аз утре ще одя да видя кво са напраили с моя ЖУК .. ! айде че бегачките са на изчезване
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
маи скоро няма да има бегачкиs00rry написа:ей рапании стига спахте ..., добо до де стигна с купендера..... ве ? МИТАК .. кво става с пунтака .. ?! Па аз утре ще одя да видя кво са напраили с моя ЖУК .. ! айде че бегачките са на изчезване
Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
след днескашния оглед на работата по колата ..... така да се каже , майсторите напредват бавно и уж славно .., неска като ходих да я видя беше наредена , вс фуги бяха излезнали китната и утре ще се шприцва и до понеделник трябва да е готова ..
, а боята е мн якаа с тия перли скъсваа ! те това е от мен :P
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар