the_biggy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Стана тя една мътна и кървава. Леля, зълва, шурей.....JacK`DanielS написа:да там еTornado написа:JacK`DanielS синята Брава е в сервиза вече за смяна на съединител нали?
единия от тях (брат му- Миро) е кръсник на лелями
пък другия (забравих му името) е бивш колега на бащами, и с 2-вамата се познавам
утре ще го опаткаме за 2 часа 
Коментар
-
Тъкмо и аз това мислех да напиша.Михаил е водача на Бравата.Ако нещо по нея не ви харесва аз съм я избирал и най-вече гледах вала.Благодарности на колегите в сервиза ,че приеха автомобила без записване.coolboby написа:Стана тя една мътна и кървава. Леля, зълва, шурей.....JacK`DanielS написа:да там еTornado написа:JacK`DanielS синята Брава е в сервиза вече за смяна на съединител нали?
пък другия (забравих му името) е бивш колега на бащами, и с 2-вамата се познавам
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
хахаха ко да се прави случва се по някога :P :P :Pcoolboby написа:Стана тя една мътна и кървава. Леля, зълва, шурей.....JacK`DanielS написа:да там еTornado написа:JacK`DanielS синята Брава е в сервиза вече за смяна на съединител нали?

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар