coolboby написа:

случва се!  ама сигурноста е повече от всичко

та, нали за едо и също нещо говорим

Придържайте се към заглавието на темата.Всичко останало е спам."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Придържайте се към заглавието на темата.Всичко останало е спам."Модераторски екип на fiat-bg.org" 

П.п Не искам да се заяждам с модераторите,но не може ли поне в тая ни тема да си говорим помужду си каквото ни изнася?Ясно ми е,че се цели ред,но това малко на комунизъм прилича вече тук
 П.п Не искам да се заяждам с модераторите,но не може ли поне в тая ни тема да си говорим помужду си каквото ни изнася?Ясно ми е,че се цели ред,но това малко на комунизъм прилича вече тук  Ясно,че за псувни и майни трябва да се следи и тук,но спама мисля,че си е в реда на нещата в тема ,в чието заглавие се съдържа думичката "ЧАТ" Моля ви стига толкова червени буквички под постовете,някак си прави неприятно впечатление
 Ясно,че за псувни и майни трябва да се следи и тук,но спама мисля,че си е в реда на нещата в тема ,в чието заглавие се съдържа думичката "ЧАТ" Моля ви стига толкова червени буквички под постовете,някак си прави неприятно впечатление

Боби: кво стана бе намерили капута? Толкова ли си я окъсал че ходиш при такива дето имат разни болести? като та гледам свястно момче си недей така! Фани си някоя девойка дето е чиста :P
 Боби: кво стана бе намерили капута? Толкова ли си я окъсал че ходиш при такива дето имат разни болести? като та гледам свястно момче си недей така! Фани си някоя девойка дето е чиста :P   

Коментар