null.zero написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Щото тогава колата още не бе негова,бе дал само капаро
и се бяхме пазарили като я регистрира джамбазина на брат ми на имаето,тогава става негова и като си оправи нещата които имах като забележка....Тая вечер би трябвало да я вземе вече "оправена" А твоя ли бе мареата спряна пред неговата?
ex.Мареа ТД100
-
кво сте правили бе маймуняци я кажете
днес добо 2 пъти го вижам! къде само кръстосваш улиците бе момче. даже я си припомни кой ти даде път до ГУМ , с един пасат със стълби отгоре :D 1-я път ме позна с темпрата , ама втория не успя със служебния
и Ицката видех искаше да се мята пред колата , не ти ли се живее вече брат :P :P
п.п. не спрях да се видим че мн бързах , понеже искарвах колата от гаража и по задачите трвбваше да действаме.... пак яко ни изстреляха от сутринта още ...
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Отивах до лев инс да ме отърват от 40 кинта,после и до цкб да ме отърват от още 40 и така,последните пари заминаха,пак ще чакам заплатаSilenceR написа:и Ицката видех искаше да се мята пред колата , не ти ли се живее вече брат :P :P
п.п. не спрях да се видим че мн бързах , понеже искарвах колата от гаража и по задачите трвбваше да действаме.... пак яко ни изстреляха от сутринта още ... 
ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар