Абе диваци да знаете какви бяха крушките в таблото на централната конзола, в смисъл там ватове каквото е, че да си купя и да ги сменям направо. Едната постоянно ми премигва, а и светят едно никакво. Ей Боби какво стана с оня магазин, разбрах че си оставил автобио.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Доколкото знам,не са форумци,поне на срещи откак аз ходя не са се мяркали такива индивиди. Инъче бравото евентуално съм го виждал,голяма грозотияTornado написа:Тази вечер в Зоната гледам едно Браво наперено със спойлерче тип пейка на задния капак и едно жълто Пунто.Форумци ли са?
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
мисля че са от най малките крушки без цокъл!van_dal написа:Абе диваци да знаете какви бяха крушките в таблото на централната конзола, в смисъл там ватове каквото е, че да си купя и да ги сменям направо. Едната постоянно ми премигва, а и светят едно никакво. Ей Боби какво стана с оня магазин, разбрах че си оставил автобио.
Коментар
-
пичове аз ще ходя на рожден ден на едно село за уикенда , така че не ме бойте за съжаление.Митак това усилвателче дето го имаш сега , колко вата е че викаш че слабо... може да си стиснем ръцете ако няма да ти трябва (стига да ми върши работа) искам да сложа няква друга туба отзад с говорител 10 инча.... да кажем говорителя да е около 70-100-тина вата... :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
незнам колко вата е ама е 2 по 100 пък като ги вържа мостово незнам колко става 200 и нагоре. вземай на Росен стапалото докато неса го здушили някой други. аз се отказах поради финансови причини! иначе го тесвах днес добре свири ако го вземеш няма да сажеляваш! попринцип тия варят по 100лв 2-ра рака. недей да му мислиш ами направо скачай!SilenceR написа:пичове аз ще ходя на рожден ден на едно село за уикенда , така че не ме бойте за съжаление.Митак това усилвателче дето го имаш сега , колко вата е че викаш че слабо... може да си стиснем ръцете ако няма да ти трябва (стига да ми върши работа) искам да сложа няква друга туба отзад с говорител 10 инча.... да кажем говорителя да е около 70-100-тина вата... :D
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар