22 аз съм за
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
хм аз няма да мога , няя пари за бенз , и без туй с приятели ще излизам,колкото до стикерите явно в неделя ще ги опраяме.paralesa , аз бях вчера като ти свирнах , видях те в шкодичката, а пък днес d0b0 видях на 2 пъти, 1-я с колата , 2-я пеш
(къде ходи бе? да ядеш пица в мама мия ли?)
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
аз съм заааааааааааааааааJacK`DanielS написа:ай нерези нали в неделя ще ходим на капинажа малко на хладно
може и да идем до стената (приливника) на Йовковци. незнам дали сте ходоли там ама е мноо яко
и по пътя за Йовковци има едно изворче от което извира минерлана вода може да пиинем ама с противогази
мноо смарди !

:P
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Пунтака влиза в бокса
Прегря днеска .. явно проблем с датчика защотото перката не включи , видях му стрелката точно преди червената зона , но май упардях гарнитурата.Перката работи , включих я с един кламер и работи но пак дига градуси. Утре ще отваряме главата да видим как е положението.Митак дали има вероятност болтовете на главата да са накривени след тая температура ? чудя са дали ще се наложи да вземам и нови болтове надявам се до неделя да сме я оправили , но ме съмнява.
Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
не неса криви даже ме самнява че е пръднала гарнитурата! много рядко се случва тоя мотор да хвърли гарнитура на глава! пъво поогледайте нещата преди да правите нещо!uBoy написа:Пунтака влиза в бокса
Прегря днеска .. явно проблем с датчика защотото перката не включи , видях му стрелката точно преди червената зона , но май упардях гарнитурата.Перката работи , включих я с един кламер и работи но пак дига градуси. Утре ще отваряме главата да видим как е положението.Митак дали има вероятност болтовете на главата да са накривени след тая температура ? чудя са дали ще се наложи да вземам и нови болтове надявам се до неделя да сме я оправили , но ме съмнява. 

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар