Той нов е 100-120
Освен ако този не е някоя хубава марка , тогава си струва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
вчера ги гледам куките застанали под военното сложили радара , точно срещу моя блок.ама седят зад един камион , да не се видят отдалече.
киснаха там сума си време . та само 1 гугутка си бяха спряли . някав ситроен ...пичове тая седмица ко ше правим , ще се подбираме ли за неделята пак :D
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
хахах абе то тогава беше една ... мани слабуу мн слабуу като изпалнение ама , в събота си беше баш баш ! :Dcoolboby написа:Ники, имах предвид конкретните лица!Всички имате много поздрави от Bally!!!!!!!!!!!! Най-вече Роската! :РTornado написа:Обиждаш а?Че сме малко шантави да ама чак пък нещастници.coolboby написа:Prisovo тийм са най-зли.Заради тях щях да се хвърля в една нива! НещастнициГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
брат незнам сега колко е несме копували отдавна. тре ще проверя и ще пиша тук за тия които искат да знаятvan_dal написа:Аз съм навитак за неделя, дано този път да сме повече паплач. Митак колко пари беше ксенона при вас бря?
ам за сега незнам кои ще ходим в русе ако има места с нас си
ама май ще ходим колегите. ако няма да ходим с колегите от работа ще ходя с моята кола и ще се обадя.

Коментар
-
минавах от там със служебната,никой не присветна,добре,че си ги знам къде чекат инъче можеше и аз да им гургулича.SilenceR написа:вчера ги гледам куките застанали под военното сложили радара , точно срещу моя блок.ама седят зад един камион , да не се видят отдалече.
киснаха там сума си време . та само 1 гугутка си бяха спряли . някав ситроен ...пичове тая седмица ко ше правим , ще се подбираме ли за неделята пак :Dex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар