де ще го лепиш бе джимбо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз имам много с диаметър 7 см. за външно залепване ама часа на срещите ви и особенно деня не ми е удобен ззащото неделя винаги по това време минавам през Шипка за Казанлък.Ако посочиш къде да ти ги оставя може и да имаш тази вечер съм на гости във В.Търново и ще преспивам също в града най-вероятно.SilenceR написа:айде ако някой има стикерче от краглите малките утре да го носи,ще съм благодарен.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ако искаш може да минеш по някое време през сервиза и да оставиш няколко че да сложа и на другото ми пунтоTornado написа:Аз имам много с диаметър 7 см. за външно залепване ама часа на срещите ви и особенно деня не ми е удобен ззащото неделя винаги по това време минавам през Шипка за Казанлък.Ако посочиш къде да ти ги оставя може и да имаш тази вечер съм на гости във В.Търново и ще преспивам също в града най-вероятно.SilenceR написа:айде ако някой има стикерче от краглите малките утре да го носи,ще съм благодарен.

Коментар
-
кога е било това бе? ако е било днес демек на 7-ми. пообяд или сутринта значи несъм бил аз! давах я на колегата да отиде малко по работа. кажи кога е било и щи кажа дали съм бил азcoolboby написа:Стига прави анти-рекламаJacK`DanielS написа:Скъпо! мноооооооооого скъпо!
Ами си гледай пътя аз ще си изгоря дългите да мигам ти блейш по България 

Коментар
Реклама
Collapse

понто 1.2i
Коментар