coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
много си прав митакJacK`DanielS написа:недей да приказваш много че утре като оттарвеш кесиите ша те видимcoolboby написа:Вярвай, няма да е в близките 10 гоодиниchapat написа:ами да ще видиш и ти когато се задомиш как и тебе ще деистват Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08coolboby написа:Чапат, защо се върна, жена ти те прати за покупки ли?

.кога да мина да сменим амортисьора
uno-1.5i
понто 1.2i
Коментар
-
ами когато си свободен. [/quote]ама вии се сетихте беJacK`DanielS написа:много си прав митак
ами неделя сигорно ще има збирка ако е хубаво времето
[/quote]ами в събота съм свободен ако работите само ми кайи каде беше сервиза че забрАвих[/quote]Като ви гледам как се оправяте с тези цитати не знам какво ми става какво натискате какво триете и вижте резултата?Само вие можете да си разберете кой пост на кой и кой го цитира.То дори и моя цитат не става от бъркотията.chapat написа:JacK`DanielS написа:ами когато си свободен.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ама вии се сетихте беTornado написа:ами когато си свободен.JacK`DanielS написа:много си прав митак
ами неделя сигорно ще има збирка ако е хубаво времето
[/quote]ами в събота съм свободен ако работите само ми кайи каде беше сервиза че забрАвих[/quote]Като ви гледам как се оправяте с тези цитати не знам какво ми става какво натискате какво триете и вижте резултата?Само вие можете да си разберете кой пост на кой и кой го цитира.То дори и моя цитат не става от бъркотията.[/quote]хаха карай да върви купона се някак ще се разберемchapat написа:JacK`DanielS написа:ами когато си свободен.
uno-1.5i
понто 1.2i
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар