Сори, че се вписвам късничко..ма имаше проблем с машината..цели 2920 вируса..
ся се родих сървиз пак с "всички екстри" А У...
БТВ..щях да предложа за 20:30ч. примерно, че колегата по-горе да може да дойде..пък и замислете се..в 18:00ч. още ще е жега...Ако искате може да се съберем на някоя бензиностанция...ОМВ новото примерно..макар, че няма къде ад се паркира там..на мен ми трябват мн манерви за паркинг(шегувам се..печен шофьор съм)Бахти изречението...ПС не бях пипал от 15-6 часа и ся му са радвам...Ако решите найстина аз съм навит да изместим часа и мястото..не слушайте Жулиета...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
на 24-ти няма мото сабор!!! сабора свършва на 23-ти така че поляната ще е празна само за насRoMeO_156_GTA написа:Ами идеята на JacK`DanielS е добра , ама надали ще е свободно на Света гора тогава
Като се съберем все ще измислим нещо
Ние да се съберем първо де 
пък на стадиона е добра идея само уточнете часа.

Коментар
-
JacK`DanielS написа:на 24-ти няма мото сабор!!!
За часа както кажете , само да няма някой недоразбрал навреме и да дойде в 18:00 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Избрах часа , понеже гледам че в доста градове в неделя са от толкова , а и търновските лъвчета също
А и колегата Коста от Дряново прояви желание
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
извинявай за погрешната информация тогава колега :/ недочул съм или съм забравил тъй като няма да ходяJacK`DanielS написа:на 24-ти няма мото сабор!!! сабора свършва на 23-ти така че поляната ще е празна само за насRoMeO_156_GTA написа:Ами идеята на JacK`DanielS е добра , ама надали ще е свободно на Света гора тогава
Като се съберем все ще измислим нещо
Ние да се съберем първо де 
пък на стадиона е добра идея само уточнете часа.
пък ако ще сте там дано са изринали боклука до тогава
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse

Този плакат беше от линка[quote:26dd9d1b6d]Ето, излезе и програмата на събора:П Р О Г Р А М АБАЛКАНСКИ МОТО РОК СЪБОР - ВЕЛИКО ТЪРНОВО 2008 г.21 август 2008 г../четвъртък/21.00 ч. Концерт на група ,,Черноризец
Коментар