абе някой не ме ли е снимал мене на старта че няма една снимка там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Италфест!
Collapse
X
-
пусти срамstef написа:на мен това ми е първия фест и ми хареса много, бях със групата от пловдив без да се запознавам с тях :D накрая на майсторското шофиране бях и до колегата феникс от варна и колегата от сливен със синята темпра ама пак си напрвих трайчо и не се запознах със тях що и аз незнам
ама ние не хапем
те на колегите със сиво-синята темпра само номера им сливенски май...иначе са от Ямбол
(е, живяхме десетина години в Сливен, но се върнахме)
Коментар
-
Как бе и аз бях :P1115 написа:Аз пък освен Иво, З и Ключар друг не видях - все се оглеждах за Явор ама го изпуснах накрая.Аааа видях колегата Иммортал ама много лошо гледаше и непосмях да го заговоря
Мислех, че ще дойдете на вечерята ама пак само Иво беше.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
deadairplane -
Верно, ама незнам теб защо все те забравям.А Яворе - аз колата ти я виях, но теб около нея не. Все се оглеждах за някой, който прилича на снимките от форума, но уви не те мернах.Grisha написа:Как бе и аз бях :P1115 написа:Аз пък освен Иво, З и Ключар друг не видях - все се оглеждах за Явор ама го изпуснах накрая.Аааа видях колегата Иммортал ама много лошо гледаше и непосмях да го заговоря
Мислех, че ще дойдете на вечерята ама пак само Иво беше.
Коментар
-
Па да се беше запознал, до сега никои не сме изяли.stef написа:на мен това ми е първия фест и ми хареса много, бях със групата от пловдив без да се запознавам с тях :D накрая на майсторското шофиране бях и до колегата феникс от варна и колегата от сливен със синята темпра ама пак си напрвих трайчо и не се запознах със тях що и аз незнам
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
е къде ни забравяте и нас
май с почти всички от форума се запознахме, с изключение на Вал Макри (мисля той участва или поне купето беше там)Май някой ще бъде глобен с нещо като бира с мезе.....Slavi_Lancia написа:Па да се беше запознал, до сега никои не сме изяли.stef написа:на мен това ми е първия фест и ми хареса много, бях със групата от пловдив без да се запознавам с тях :D накрая на майсторското шофиране бях и до колегата феникс от варна и колегата от сливен със синята темпра ама пак си напрвих трайчо и не се запознах със тях що и аз незнам
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар
-
Радвам се че успях да посетя и този Италфест.Поговорих си с някои от колегите, нагледах се на красиви автомобили въобще прекарах чудесен Week-end
Направи ми впечатление липсата на участие от страна на вносителите.
Много ми хареса как ускоряваше зелената 145-ца и старата черна Srpint - легенда
FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
Реклама
Collapse

Аз не можах да дойда.След шоуто сигурно е имало
Я си признавайте

Коментар