на мен това ми е първия фест и ми хареса много, бях със групата от пловдив без да се запознавам с тях :D накрая на майсторското шофиране бях и до колегата феникс от варна и колегата от сливен със синята темпра ама пак си напрвих трайчо и не се запознах със тях що и аз незнам
пусти срам ама ние не хапем те на колегите със сиво-синята темпра само номера им сливенски май...иначе са от Ямбол (е, живяхме десетина години в Сливен, но се върнахме)
Аз пък освен Иво, З и Ключар друг не видях - все се оглеждах за Явор ама го изпуснах накрая.Аааа видях колегата Иммортал ама много лошо гледаше и непосмях да го заговоря Мислех, че ще дойдете на вечерята ама пак само Иво беше.
Аз пък освен Иво, З и Ключар друг не видях - все се оглеждах за Явор ама го изпуснах накрая.Аааа видях колегата Иммортал ама много лошо гледаше и непосмях да го заговоря Мислех, че ще дойдете на вечерята ама пак само Иво беше.
Как бе и аз бях :P
Верно, ама незнам теб защо все те забравям.А Яворе - аз колата ти я виях, но теб около нея не. Все се оглеждах за някой, който прилича на снимките от форума, но уви не те мернах.
на мен това ми е първия фест и ми хареса много, бях със групата от пловдив без да се запознавам с тях :D накрая на майсторското шофиране бях и до колегата феникс от варна и колегата от сливен със синята темпра ама пак си напрвих трайчо и не се запознах със тях що и аз незнам
Па да се беше запознал, до сега никои не сме изяли.
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
е къде ни забравяте и нас май с почти всички от форума се запознахме, с изключение на Вал Макри (мисля той участва или поне купето беше там)
Slavi_Lancia написа:
stef написа:
Па да се беше запознал, до сега никои не сме изяли.
Май някой ще бъде глобен с нещо като бира с мезе.....
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
Радвам се че успях да посетя и този Италфест.Поговорих си с някои от колегите, нагледах се на красиви автомобили въобще прекарах чудесен Week-end Направи ми впечатление липсата на участие от страна на вносителите. Много ми хареса как ускоряваше зелената 145-ца и старата черна Srpint - легенда
FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар