Bravo_16v_103hp написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и отзиви от Италфест 2014
Collapse
X
-
Мерси. Иначе предавките все едно са му смятани по тая писта. От първия завой като включа на 3-та карам до началото на правата. Като на 2 места стига точно до момента в който трябва да превключа и вече трябва да спирам. Колко вдигаше на правата ? Аз 130
и почвах да спирам точно като мина през бабунката.
-
Я стига глупости.. важното е да се кара!! И аз затова всеки път си разавалям ежедневната кола, че докато не стане другата сърце не ми дава да не участвам!!Bravo_16v_103hp написа:Феста наистина беше прекрасен. За жалост в 13:00 ми се наложи спешно да тръгна за София и нямаше как да остана до края
Дано сме живи и здрави догодина да се съберем повече, и с по-добри коли. Че тази година за първи път на писта, с 1.6 браво само се изложих :D
Аз не можах да обърна внимание почти на никого, поради техническите проблеми, които се появиха...
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Чудесни снимки!Тази ме развесели искреноd1am0nd написа:Ето от мен малко снимков материал
https://www.facebook.com/gonzolata/m...1545453&type=3
Коментар
-
На всяка една обиколка правех по 140, и последните 3 обиколки с алфата на Цвети се разминавахме на едно и също място на правата, а тя от другата страна в завоя, където бетона е по-нисък и се виждахме. Не знам защо толкова слабо време дадох. Явно в завоите бях слаб, гумите ми не бяха читави. Даже на единия завой влезнах с 90 и ме обърна обратно :D Няма значение, важното е, че си прекарах супер. Да сме живи и здрави, догодина пак...the_game написа:Мерси. Иначе предавките все едно са му смятани по тая писта. От първия завой като включа на 3-та карам до началото на правата. Като на 2 места стига точно до момента в който трябва да превключа и вече трябва да спирам. Колко вдигаше на правата ? Аз 130Bravo_16v_103hp написа:Да, доста добре се представи колега. Не очаквах, че 1.3 мултиджет ще върви така добре в стоково състояние с тези големи джанти :D Бай дъ уей колата ти е чудеснаthe_game написа:Ние с теб в една сесия ли карахме ?Bravo_16v_103hp написа:Да, чух клаксона, но не успях да видя дали имаш стикер на стъклото. Поздрави колега.
Поздрави !
Поздрави !
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now
Коментар
-
AAA искам пакBravo_16v_103hp написа:На всяка една обиколка правех по 140, и последните 3 обиколки с алфата на Цвети се разминавахме на едно и също място на правата, а тя от другата страна в завоя, където бетона е по-нисък и се виждахме. Не знам защо толкова слабо време дадох. Явно в завоите бях слаб, гумите ми не бяха читави. Даже на единия завой влезнах с 90 и ме обърна обратно :D Няма значение, важното е, че си прекарах супер. Да сме живи и здрави, догодина пак...the_game написа:Мерси. Иначе предавките все едно са му смятани по тая писта. От първия завой като включа на 3-та карам до началото на правата. Като на 2 места стига точно до момента в който трябва да превключа и вече трябва да спирам. Колко вдигаше на правата ? Аз 130Bravo_16v_103hp написа:Да, доста добре се представи колега. Не очаквах, че 1.3 мултиджет ще върви така добре в стоково състояние с тези големи джанти :D Бай дъ уей колата ти е чудеснаthe_game написа:Ние с теб в една сесия ли карахме ?Bravo_16v_103hp написа:Да, чух клаксона, но не успях да видя дали имаш стикер на стъклото. Поздрави колега.
Поздрави !
Поздрави !
Мога да си сваля времето още, правя грешки на няколко завоя.Мойто се държеше в завойте много добре, а и спирачките са му много добри (макар от зад с барабани)Като влезна с по-висока скорост като отпусна газта и задницата тръгва, но леко колкото да вземеш завоя с прав волан, Ако дам газ пък тръгва леко предницата . И по-бързо да влезнеш може да убиеш скороста в завоя като го заднесеш с 4-те гуми.Иначе завивах с волана малко повече от 1/4 като пробвах в момента в който гумите тръгват да пищят да навия волана още и веднага изпуска, даже на един завой навих нарочно почти докрай волана и направо си продължи напред.Ако гумите не са ти нископрофилни каквото и да правиш по завойте няма как да държат. (затова и мразя високи гуми)Пък и укачването ми е доста твърдо, като гледам по клипчета фиата се накланя по-малко от 145/146
Коментар
-
След като се научат траекториите си трябват и гуми за добри времена. Без да има какво да те държи в завоя просто не става...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Феста си беше на ниво, както винаги.Но като се заговорихте за Алфи, не мога да не отчета факта, че явно адреналина на Алфистите им дойде в повече.На връщане по магистралата, то не беше изпреварване, то не беше летене, то не бяха премигвания с фаровете на колите, които настигат, то не беше изпреварване през аварийната лента. Мъка, мъка...A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
За най-голямо съжаление може би си прав! Лошото е че почти всички сигурно на феста са зяпали и не са карали и на прибиране са се взели за състезатели! Иначе феста си беше супер! Догодина дано е пак там!BO написа:Феста си беше на ниво, както винаги.Но като се заговорихте за Алфи, не мога да не отчета факта, че явно адреналина на Алфистите им дойде в повече.На връщане по магистралата, то не беше изпреварване, то не беше летене, то не бяха премигвания с фаровете на колите, които настигат, то не беше изпреварване през аварийната лента. Мъка, мъка...Alfa Romeo GTV 2.0 16V - 150к.с.
Аlfa Romeo 145 1.3 Boxer - 90к.с. - ex
Аlfa Romeo 33 1.7 8V Boxer - 1?? к.с.
Alfa Romeo 156 2.4JTD - 136к.с+
Коментар
-
Ми на 28.09.2014 заповядай пак на трак дейthe_game написа:AAA искам пакBravo_16v_103hp написа:На всяка една обиколка правех по 140, и последните 3 обиколки с алфата на Цвети се разминавахме на едно и също място на правата, а тя от другата страна в завоя, където бетона е по-нисък и се виждахме. Не знам защо толкова слабо време дадох. Явно в завоите бях слаб, гумите ми не бяха читави. Даже на единия завой влезнах с 90 и ме обърна обратно :D Няма значение, важното е, че си прекарах супер. Да сме живи и здрави, догодина пак...the_game написа:Мерси. Иначе предавките все едно са му смятани по тая писта. От първия завой като включа на 3-та карам до началото на правата. Като на 2 места стига точно до момента в който трябва да превключа и вече трябва да спирам. Колко вдигаше на правата ? Аз 130Bravo_16v_103hp написа:Да, доста добре се представи колега. Не очаквах, че 1.3 мултиджет ще върви така добре в стоково състояние с тези големи джанти :D Бай дъ уей колата ти е чудеснаthe_game написа:Ние с теб в една сесия ли карахме ?Bravo_16v_103hp написа:Да, чух клаксона, но не успях да видя дали имаш стикер на стъклото. Поздрави колега.
Поздрави !
Поздрави !
Мога да си сваля времето още, правя грешки на няколко завоя.Мойто се държеше в завойте много добре, а и спирачките са му много добри (макар от зад с барабани)Като влезна с по-висока скорост като отпусна газта и задницата тръгва, но леко колкото да вземеш завоя с прав волан, Ако дам газ пък тръгва леко предницата . И по-бързо да влезнеш може да убиеш скороста в завоя като го заднесеш с 4-те гуми.Иначе завивах с волана малко повече от 1/4 като пробвах в момента в който гумите тръгват да пищят да навия волана още и веднага изпуска, даже на един завой навих нарочно почти докрай волана и направо си продължи напред.Ако гумите не са ти нископрофилни каквото и да правиш по завойте няма как да държат. (затова и мразя високи гуми)Пък и укачването ми е доста твърдо, като гледам по клипчета фиата се накланя по-малко от 145/146
Коментар
-
Тогава ли е?popaay написа:Ми на 28.09.2014 заповядай пак на трак дейthe_game написа:AAA искам пакBravo_16v_103hp написа:На всяка една обиколка правех по 140, и последните 3 обиколки с алфата на Цвети се разминавахме на едно и също място на правата, а тя от другата страна в завоя, където бетона е по-нисък и се виждахме. Не знам защо толкова слабо време дадох. Явно в завоите бях слаб, гумите ми не бяха читави. Даже на единия завой влезнах с 90 и ме обърна обратно :D Няма значение, важното е, че си прекарах супер. Да сме живи и здрави, догодина пак...the_game написа:Мерси. Иначе предавките все едно са му смятани по тая писта. От първия завой като включа на 3-та карам до началото на правата. Като на 2 места стига точно до момента в който трябва да превключа и вече трябва да спирам. Колко вдигаше на правата ? Аз 130Bravo_16v_103hp написа:Да, доста добре се представи колега. Не очаквах, че 1.3 мултиджет ще върви така добре в стоково състояние с тези големи джанти :D Бай дъ уей колата ти е чудеснаthe_game написа:Ние с теб в една сесия ли карахме ?Bravo_16v_103hp написа:Да, чух клаксона, но не успях да видя дали имаш стикер на стъклото. Поздрави колега.
Поздрави !
Поздрави !
Коментар
-
Така е постнато във ФБ, а и на календара на пистата е дадена датата http://www.dracon.bg/latest/index.ph...&id=3&Itemid=3ogi28b написа:Тогава ли е?popaay написа:Ми на 28.09.2014 заповядай пак на трак дей
Коментар
-
Това е свободно! Предполагам Оги пита дали тогава е Italian trackday-a.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар