Колегите, ето едно клипче на машинката: https://www.dropbox.com/s/1q0c59tumu...4vПускам я, гасне, пуска се сама, пак гасне, пускам я, гасне и така до безкрайност... ACER TRAVELMATE 5520GОт известно време ми го прави този номер, но винаги се включваше след примерно 10-тия път, но вчера тотално отказа.Сменях процесора, понеже имам един под ръка, но ефекта е същия. Сега се чудя дали не е от РАМ-а, но някак не ми се вярва.Последния път, както и предишните, след като тръгне си върви без проблеми.Изключвам го, включвам го - тръгва и всичко е супер, но преседи ли повечко време изключен стига до състоянието в клипа.Бях и инсталирал Windows 8, после 8.1 (от тогава започна да го прави този номер), преинсталирах със 7-ца но ефект няма. Има ли вариант тая сган нещо да е омазала?Пробвах от Youtube някакъв хард ресет с извадена батерия и захранване (пусках го и през друго зарядно) + натиснато копче, но няма промяна.Дайте някаки идеи какво да го правя, че снощи малко ми остана да го науча да лети от 5-тия етаж
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лаптопа умря
Collapse
X
-
Пробвай рама - най вероятно си с две плочки - извади ги и им размени местата, пробвай само с по една на различните места.На мен подобни номера ми въртеше от лош контакт с едната плочка на РАМа...За съжаление ако не е от паметта, мирише на дъно - т.е. нов...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Тоест още не са му се разминали уроците по летенеYavor написа:За съжаление ако не е от паметта, мирише на дъно - т.е. нов...
При мен правеше подобен номер и подмениха някъкъв чип на дъното и заспа. Моя е "HP Барака P6"
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ако изключва .... не бързай да го отписваш .. ако лаптопа ти изключва преди да заредил Windows вероятността да е RAM е малка може да е дъно но много по-често е захранването подобрен проблем съм имал и с настолни компютри .. при лаптопите е малко по-сложно но може да се оправи ако лаптопа си струва.. ако е дъното там не знам дали си струва ремонта..Lancia Lybra 1.8i
Коментар
-
Е нали през балкона щеше да пускаш?M5kov написа:Сменях РАМ-а, оправия няма. Май е време да го пусна във вечните силициеви полета...
Може някой чип да е заминал, кво ще го мяташ погледни го все пак.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ако прежаля едни 50 лв. може и да го занеса да го видят... Ще го мисля след нова година, сега не ми се занимава
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Е, айде сега, 99%... Може и друго да е. Примерно видеочипа да си е заминал, от там се товари захранването, включва защитата и до там. Трябва да го погледне спец.Emo91 написа:99% е северния мост (north bridge) Ремонта би струвал около 90-130лв според модела чип.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Humppa
Аз моите лаптопи ги пращам на Женшена
Даже сега му подготвям една Тошиба... Колеги от форума също са доволни от него!
Коментар
-
Ако колегата е разумен, действията са начертаниImmortal написа:Потвръждавам!Humppa написа:Аз моите лаптопи ги пращам на Женшена
Даже сега му подготвям една Тошиба... Колеги от форума също са доволни от него!
Какво да се мисли повече!
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Само хубаво трябва да си помислиш дали ти се дават пари за лаптоп на 5+ години с 1 гб рам ( фабричен) и амд стар процесор или ще посъбереш някой лев за нова машина вече и лаптоп за 600 и няколко лева ще е по- мощен от твоя. Вярно че 600 лева са си някви пари, но си помисли за варянта да ремонтираш тоя за 100-Тина, че и отгоре и да поработи 1-2 месеца ... Защото с тия ремонти на дънна платка и да ти дават гаранция ... си е голяма разправия чакане и късмет.Успех и весели празници.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар