ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя кола е по-красива?
Collapse
X
-
Бате лъжеш и преиначаваш нещата,спора беше за Алфа 159,не за Жулиета,както ти каза един колега си постнал снимките тенденциозно с ясен отговор,който ти дават дори и феновете на Алфа..................BO написа:Ами аз дадох един елементарен пример и то доста конкретен.Казахте, че БМВ-то не приличало на нищо, а Алфата е номер едно.Сега просто искам да видя на другите мнението, за да може да ви покажа колко сте фанатизирани и не виждате от тия не капаци, а кофи на очите, където сте турили. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Mury написа:Боби,Боби,вече се изложи брат.............................двете неща са несравними,защото спора възникна заради 159,защо не изтипосаш нейна снимка с БМВ-то да видиш тогава резултата,а ти изтипоса най-грозната Алфа след Мито за последните 30 години,можеби само Арна е по грозна

Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Доста са го омазали ...D. Stanev написа:Всъщност, първообразът на този дизайн е пак италиански - БМВ Гран Лусо Купе (този път на Пининфарина)."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Алфата отпред прилича на опулен помияр. Аз ако се изсера ще направя нещо по-хубаво. А пък за агресивност изобщо не може да се говори.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Всъщност, за мен тази Алфа си е чисто женска кола. Както и Мини Купър, Фиат 500 и т.н.И чак такова плюене по БМВ-то... Айде стига де. Ако можете да избирате между двете всички знаем кое ще изберете...
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
На мен ми прилина на дете със СОП (специални образователни потребности).Бе-еМ-Ве-то ми харесва повече.ntodorov написа:... Алфата изглежда смирена и дори леко "учудена". :PStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Не човек, думите си стоят написани и може да ги извадим.Както казах и дадох точно същия пример, че това са последните модели на двете марки, които са спортно насочени, то извадих двата модела, които са към днешна дата и актуалните.И точно ти беше първия, който каза при тези две снимки, че БМВ-то не прилича на нищо.Хайде сега виж сам анкетата и то в италиански форум, и прецени, че след БМВ-то ще се обръщат 2/3-ти от хората, а към Алфата я има 1/3-та, я не.Mury написа:Бате лъжеш и преиначаваш нещата,спора беше за Алфа 159,не за Жулиета,както ти каза един колега си постнал снимките тенденциозно с ясен отговор,който ти дават дори и феновете на Алфа..................BO написа:Ами аз дадох един елементарен пример и то доста конкретен.Казахте, че БМВ-то не приличало на нищо, а Алфата е номер едно.Сега просто искам да видя на другите мнението, за да може да ви покажа колко сте фанатизирани и не виждате от тия не капаци, а кофи на очите, където сте турили. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Mury написа:Боби,Боби,вече се изложи брат.............................двете неща са несравними,защото спора възникна заради 159,защо не изтипосаш нейна снимка с БМВ-то да видиш тогава резултата,а ти изтипоса най-грозната Алфа след Мито за последните 30 години,можеби само Арна е по грозна

А какво значение има дали 159-ката е 2.4 и 4х4 или дали е 1.1? Нали говорим за красота?Или ако изтъкваш двигатели, то нали се сещаш 159-ката, че отива в 3-та глуха, ако тръгнем в тая посока. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05kiselo написа:От двете определено БМВ...ама сравнено с една 159 4х4...2.4ЖТДм...просто...нещата стават несравними и БМВ-то изгаря
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
))) все пак...между тези двете...избора ми е повече от ясен....алфата....http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...твеното което може би ще ми липсва в алфата е навигацията...А говорейки за красота...все едно да сравнявам пън със красива есенна гледка към залеза и морето...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар