Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко струва според вас този автомобил ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нищо че е на 19години, това е кола а не жена, че да и гледаш ЕГН-то По темата гласувах за 4000лв.Мисля,че повече не може да и вземе в БГ.А иначе Банков то си има тунинги както за коли така и за жени бе.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      Нищо че е на 19години, това е кола а не жена, че да и гледаш ЕГН-то По темата гласувах за 4000лв.Мисля,че повече не може да и вземе в БГ.А иначе Банков то си има тунинги както за коли така и за жени бе.
      Аз като си купувам кола гледам да не е тунингована че обикновенно много е ръчкана, ама като се замисля и при жените сигурно е нещо подобно, по темата не гласувах за цена защото не смятам че тези суми са обективни ако си намерил колата с която си едно цяло.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Lane Staley написа:
        Слав написа:
        Колега @Lane Staley:.............Изобщо не ми е зор да я продам скъпо, а да й взема реалната цена.
        Пак не вдяваш. Реалната и цена и цена която ти желаеш да бъде реална са различни неща. Има една цена, която то си решил, че е реална, но пазарът ти показва, че не е.Тази кола е на 19 години. Това е достатъчно.
        Напротив, колега!Ти не вдяваш. И сега ще ти го обясня, защото тъпо и упорито искаш да ме убедиш в нещо, което ти самият не си убеден. Водиш се от някакви "усещания" и от това, че колата е на 19 години. И не не са достатъчни разбира се. Трябват още Реалната цена на тази кола е точно толкова колкото съм написал в обявата в момента. Преди да искам нещо винаги хубаво си проверявам нещата. Говоря ти като автомобилен експерт работил на тази длъжност в застрахователно дружество. Ако искаш ме разбери, ако искаш недей все ми е тая.Една кола се оценява от редица фактори, като възрастта повярвай ми спира да има значение след 10-тата година. Ако не вярваш провери в каталозите на Шваке.Оттам нататък всяка една кола се оценява индивидуално спрямо техническо състояние, екстри, километри, външно състояние, интериор, колко оригинални части има в нея, дали е пушено в автомобила и още много други фактори."Тунинга" винаги сваля от цената, освен ако не е направен в официален сервиз, с оригинални части и с прилежащите фактури и гаранции. И пак не е сигурно, че ще има положителен резултат в ценообразуването.Работата е там - автомобилът, който предлагам няма аналог в момента в автомобилните сайтове.Поне в българските. Той Е с оригиналните си части, няма никакви външни забележки, технически е в отлично състояние, а интерирора седи като недокоснат. Вътре дори все още мирише на "свежо" (няма да ме разбереш), а кожата е еднакво НЕИЗНОСЕНА на всички места - т.е. е нова и е заводската. Какво ли обяснявам...Целта на тази анкета беше не да става чат, а да видя реалните настроения на хората относно цената и само цената. Тази анкета НЯМА да повлияе на моето мнение относно оценката ми, а на това дали изобщо да си правя труда да държа обявата активна. И ако още някой не е разбрал - тези 3500 са възможно най-минималната цена, която изобщо бих търсил на автомобила. От тази стойност цената може да се коригира единствено и само нагоре! Както и @Immortal отбеляза вече - с всяка изминала година тя само ще расте. Не че и аз не го знаех-просто цитирам колегата, защото казано от мен няма да звучи меродавано - нали все пак съм заинтересована страна :P И да не го беше написал той или аз или някой друг на всички адекватни хора това им е пределно ясно.Сега ти схвана ли ?
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
          Lane Staley написа:
          Слав написа:
          Колега @Lane Staley:.............Изобщо не ми е зор да я продам скъпо, а да й взема реалната цена.
          Пак не вдяваш. Реалната и цена и цена която ти желаеш да бъде реална са различни неща. Има една цена, която то си решил, че е реална, но пазарът ти показва, че не е.Тази кола е на 19 години. Това е достатъчно.
          Напротив, колега!Ти не вдяваш. И сега ще ти го обясня, защото тъпо и упорито искаш да ме убедиш в нещо, което ти самият не си убеден. Водиш се от някакви "усещания" и от това, че колата е на 19 години. И не не са достатъчни разбира се. Трябват още Реалната цена на тази кола е точно толкова колкото съм написал в обявата в момента. Преди да искам нещо винаги хубаво си проверявам нещата. Говоря ти като автомобилен експерт работил на тази длъжност в застрахователно дружество. Ако искаш ме разбери, ако искаш недей все ми е тая.Една кола се оценява от редица фактори, като възрастта повярвай ми спира да има значение след 10-тата година. Ако не вярваш провери в каталозите на Шваке.Оттам нататък всяка една кола се оценява индивидуално спрямо техническо състояние, екстри, километри, външно състояние, интериор, колко оригинални части има в нея, дали е пушено в автомобила и още много други фактори."Тунинга" винаги сваля от цената, освен ако не е направен в официален сервиз, с оригинални части и с прилежащите фактури и гаранции. И пак не е сигурно, че ще има положителен резултат в ценообразуването.Работата е там - автомобилът, който предлагам няма аналог в момента в автомобилните сайтове.Поне в българските. Той Е с оригиналните си части, няма никакви външни забележки, технически е в отлично състояние, а интерирора седи като недокоснат. Вътре дори все още мирише на "свежо" (няма да ме разбереш), а кожата е еднакво НЕИЗНОСЕНА на всички места - т.е. е нова и е заводската. Какво ли обяснявам...Целта на тази анкета беше не да става чат, а да видя реалните настроения на хората относно цената и само цената. Тази анкета НЯМА да повлияе на моето мнение относно оценката ми, а на това дали изобщо да си правя труда да държа обявата активна. И ако още някой не е разбрал - тези 3500 са възможно най-минималната цена, която изобщо бих търсил на автомобила. От тази стойност цената може да се коригира единствено и само нагоре! Както и @Immortal отбеляза вече - с всяка изминала година тя само ще расте. Не че и аз не го знаех-просто цитирам колегата, защото казано от мен няма да звучи меродавано - нали все пак съм заинтересована страна :P И да не го беше написал той или аз или някой друг на всички адекватни хора това им е пределно ясно.Сега ти схвана ли ?
          Гласувах за 5К, колега ако бях на твое място бих си е регистрирал и продължил да се кефя на колата. Както някои колеги казаха след известно време цената и ще се вдигне клиентите сами ще идват при теб. По дискавъри и т.н. има доста авто предавания търсещи запазени стари коли ...

Коментар

Купето изглежда перфектно И най-важното е, че не е пребито от каране и километри по пътищата....и е уникална база за тунинг на мотора, няма нищо по-хубаво от неотварян тук мотор и на почти никакви километри пробег.С няколко хил. лева се влиза в 300++ коньов проект, и това е, какво повече може да се иска
            sigpic
            Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
            475HP 11,5/1,9/191
            YouTube

Коментар

todorakiggg написа:
              Гласувах за 5К, колега ако бях на твое място бих си е регистрирал и продължил да се кефя на колата.
              Най-доброто гласуване е някой да му даде парите. Я да беше нещо наистина класно от Фиат, да видим дали щеше да се стигне до гласуваници, или щеше да е заминало отдавна. Мисля, че 2 номера - преден и заден, ще наклонят везната в правилната посока.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Естествено съм заличил някои данни, защото не ми е приятно да стават обществено достояние. Като цяло избягвам да качвам документи в мрежата, но ще направя малко изключение заради надигналите се хорски гласове на съмнение и несигурност.Специално за тези, които изразиха негативно отношение относно възможността за регистрация:
                Прикачени файлове

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Аз пък не мога да разбера къв е проблемът с регистрацията. Който е мераклия за колата оставя капаро, колегата я регистрира и тогава правят продажбата. Варианти много. Не го познавам, но не смятам, че е някой шарлатанин.Въпреки, че аз бих я регистрирал и бих й вдигнал цената ако трябва.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Не се наемам да кажа колко струва тази кола. Дори да е истина всичко за километрите и състоянието й, струва толкова, колкото ти дадат. Без да я регистрираш, няма да я продадеш никога. А регистрацията води със себе си данъци, евентуално глоби, затова че не е регистрирана в срок, ГО... Хайде да не казвам голяма дума, но регистрацията на тази кола + всички съпътстващи дейности (глоби, данъци, ГО) едва ли ще е по-малко от 1000 лв. Мой близък приятел и съсед има Опел Вектра на 19 000 км. Купи си я чисто нова преди 4 години и за тези години е минал точно 19 000 км. Вече изхвърли един акумулатор, защото колата почти не се кара. Наскоро установи, че клаксонът му не работи, а ел.огледалата не се прибират. Ей така, докато си стои в гаража са се повредили. Аз съм може би единственият, който знае със сигурност, че колата е на тези километри и ако имах парите, които й иска, бих я купил без колебание. Но ги нямам, така че този вариант отпада. И в крайна сметка в момента по никакъв начин не може да я продаде за повече от 10 000 лв., а с времето цената само ще пада. За купувачите това е кола с въртян километраж и с поне два видими проблема. Други пък смятат, че колата е с някакъв много сериозен проблем, щом (започна да) се продава само две години след покупката. Пазар . И за да не се чудиш какво общо има неговата кола с твоята, ще ти кажа: и той си прави някакви криви сметки, иска колата да бъде автентична - така както е излязла от завода и т.н., но вече две години не може да намери този фен, който да я купи на желаната от него цена. А не е като да не е търсил: предлагал я е и в Германия, но без успех.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Преглеждам темата вече трети ден и се чудя, що за футболна драма... 3 страници в стил а-ла "Струва ли си да му пусна за 200 лева (или хем сърби, хем боли, хем драго ми е)". Казваш си цената, ако има кой да я плати - доволен, ако няма и искат коментари - ти си му собственика, ти си решаваш. Просто темата от първия пост ми мирише на помрънкване "Имам хубава стока, ама никой не ще да я купи за толкова пари..."По темата, не бих дал повече от 3 за колата. Моята ипсилонка (Кънеца от гаража) например я взех преди 2 години за 1500, вложил съм вече 2 хиледарки в нея (всичко оправено като ново + ремонт на двигател + чистак-бърсак АГУ). Замислям се да го махам защото искам по-голяма и семейна, и няма да го дам за под 2000 например. Ако някой го вземе - ще му се радва, гаранция. Ако никой не го вземе - ще си го търкалям докато не дойде време и той да отиде на моргата. И не виждам смисъл да занимавам с такива сърцераздирателни драми толкова народ, и да се тръшкам на всеки, който не мисли като мен за цената...Без лоши чувства. Просто не издържах да не го напиша след толкова дебати

Коментар

Хайде и аз да поспамя в темата. Купето е кола, която се купува със сърце. Няма разумно обяснение човек да натроши някаква хубава сума за кола, която е на 20 години модел, остаряла откъм технология отдавна. Точно за това, за такава кола може да даде сума в горната граница от мобилето само от човек, който обожава този модел. Само такъв човек ще се впечетли от състоянието на колата и няма да ги мисли парите. Във всички останали случаи всеки разумен човек би дал парите си за нещо по-ново. Ако ще тази кола да си е с найлончетата още по нея - на 19 години е, както и да го погледнеш. Ако не ти се чака идеалния купувач, който ще се влюби в колата се подготви за всякакви пазарящи се, очакващи да я купят за не повече от 2500лв. И тъй като една от националните ни черти е да даваме съвети ето ти един от мен - ако не ти трябват парите си я регистрирай и си се наслаждавай на автомобила. Имаш нещо, което може да се намери много рядко.
                        Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Е да де. Аз нали затова я пускам тази анкета - за да видя има ли смисъл да седи обявата активна. Нали го написах вече Не се оплаквам, нито мрънкам, че няма кой да даде исканата сума от мен. Обясних, че не бих я дал на всеки и не за силните 2000 лева, които масово се натискат да ми предлагат. Не виждам нищо лошо в това, че хората се опитват да измуфтят - криза е (главно душевна и мозъчна) и всеки се опитва да мине по-тънко. Просто при мен не минава. Искам да видя дали освен муфтаджии има и други кандидати - ако няма, значи няма Не съм имал желанието да се превръща темата в чат, но стана - какво да се прави...манталитет :P

Коментар

Ами ако може да съм ти от полза за цената - аз бих дал исканите от теб 3500лв за това купе, но отдавна имам и не смятам да го сменям. Разбира се, че всеки ще се опитва да мине по-тънко, в момента на пазара най-търсени са парите. Коли бол
                            Fiat Coupe 1.8

Коментар

siluro написа:
                              Хайде и аз да поспамя в темата. Купето е кола, която се купува със сърце. Няма разумно обяснение човек да натроши някаква хубава сума за кола, която е на 20 години модел, остаряла откъм технология отдавна.
                              Колата е фиат и не след дълго ще започне да си покачва цената. Ще се появят фенове с пари. Fiat 124 Spider abarth е с някоя и друга годинка по-стара от това купе, но търсенето е такова, че... В нашата страна не просто няма предлагане, а по-точно не съм чувал някой да има такава. Колегата заслужава похвала за грижите, които полага за тоя диамант в това трудно време, малко хора са като него и ако наистина сме фенове на марката, само можем да му пожелаем успех с фиата
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
                                siluro написа:
                                Хайде и аз да поспамя в темата. Купето е кола, която се купува със сърце. Няма разумно обяснение човек да натроши някаква хубава сума за кола, която е на 20 години модел, остаряла откъм технология отдавна.
                                Колата е фиат и не след дълго ще започне да си покачва цената. Ще се появят фенове с пари. Fiat 124 Spider abarth е с някоя и друга годинка по-стара от това купе, но търсенето е такова, че... В нашата страна не просто няма предлагане, а по-точно не съм чувал някой да има такава. Колегата заслужава похвала за грижите, които полага за тоя диамант в това трудно време, малко хора са като него и ако наистина сме фенове на марката, само можем да му пожелаем успех с фиата
                                Хич да не е ама 124-ката е има няма 25-30 години по-стара като модел от купето. За да почне да се вдига цената на купетата ще трябват съответно и толкова години според мен. А и темата беше друга, т.е. цената на конкретната кола. Това което се опитах да кажа е, че за ценител на модела цената няма значение стига да е запазена колата.
                                Fiat Coupe 1.8

Коментар

Working...
                                X