Интересно ми е след като маскарада мина преди около три седмици и при така стеклите се събития - към днешна дата как ще изглежда тази анкета?Аз вече дадох своя глас в анкетата и обясних именно защо мисля така в темата, в която и най-добрите приятели се превръщат във врагове
И едно уточнение:Аз не симпатизирам на нито една партия, не съм бил и няма да бъда ничии член и като цяло съм против този порочен начин на управление, защото позволява прекалено много своеволия при това безнаказани. Обаче такава е реалността и на всеки четири години избираме "едни хора" ...Затова именно съм писал при така стеклите се събития и съобразно ситуацията в България и ако бъдем честни пред себе си и реалисти как щеше да изглежда графиката към днешния ден ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ако изборите бяха днес, за кого бихте гласували ?
Collapse
X
-
Волен е **си Хитлера - всяка година все по-близо до образа му - сигурно за лека нощ си препрочита книгата му. Че какво има да им се вярва на Атака, ще ме извинят двамата гласували, ама трябва да си малоумен, че да повярваш на неизпълнимите им обещани. Поне другите партии се стараят обещанията да са що годе реалисични, а Волен го дава бомбастично...style34 написа:Значи все пак има хора, които все още вярват на Атака...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Не трябва така, поне СПОРЕД МЕНЕ, защото ще се кеца на едно място, т.е. човек винаги ще намери на кой влак да се качи ... дали по-бавният, но лъскав или бързият, но мърляв влак ... все ще избере нещо, просто няма начин да не намериш нещо ,което е по-добре от нищо.Сигурен съм, че много хора биха подменили вота си в момента защото истинските "приоритети" лъснаха ... аз лично не ги виня! Даже се чудя, като как не е измислен точно този начин за избори: преминават същинските и след 100 дни ... още едни, след като си преценил дали тоя на кого си гласувал доверие не се е оакал?!Predatorsi написа:Няма да гласувам!!!Както последните 2 пъти...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
-1Да повярваш на другите от листата и да гласуваш за тях значи да си също толкова малоумен.dikanio написа:+1 Кратко и ясно - ако гласуваш за Атака, значи си малоумен. Веднъж да съм на 100% съгласен с eleele написа:Че какво има да им се вярва на Атака, ще ме извинят двамата гласували, ама трябва да си малоумен, че да повярваш на неизпълнимите им обещани.
Коментар
-
+1 дори повече, от тези които гласувахме за атака !super8 написа:-1Да повярваш на другите от листата и да гласуваш за тях значи да си също толкова малоумен.dikanio написа:+1 Кратко и ясно - ако гласуваш за Атака, значи си малоумен. Веднъж да съм на 100% съгласен с eleele написа:Че какво има да им се вярва на Атака, ще ме извинят двамата гласували, ама трябва да си малоумен, че да повярваш на неизпълнимите им обещани.
Коментар
-
+1dikanio написа:+1 Кратко и ясно - ако гласуваш за Атака, значи си малоумен. Веднъж да съм на 100% съгласен с eleele написа:Че какво има да им се вярва на Атака, ще ме извинят двамата гласували, ама трябва да си малоумен, че да повярваш на неизпълнимите им обещани.
Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар