Честито колега,много да те слуша и много безаварийни километри. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докато умните се наумуват, лудите се налудувахме!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi написа:Наистина уникален автомобил, ако може така да се каже, още повече като знам от какво слизам.Прави ми впечатление, че разхода докато не се вдигне температурата на 90 градуса си стои закован на 23,8. Днес средния ми разход по комп. беше 16. Не знам какво да кажа, още съм в еуфория.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Не, че нещо, но 16 литра бензин(42лв)/100км. са си яко разход... Но да ти е честита и да и се радваш по-дълго отколкото ние ще ти честитим!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Humppa
-
Благородна завист от моя страна,със здраве да си я уПравляваш,колкото се може километри без авария.Ти си добър човек,непреднамерен и със толкова желание да си я гледаш.Само безаварийни преходи Ванка...Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
-
Airfan написа:Колегата щом си е купил тая кола, струва ми се разхода е нещото, което най-малко го притеснява!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Humppa написа:Струва ми се, че колегата скоро трябва да се похвали и с едно ГИSteliyan's Life!
Коментар
-
Жешен нали знаеш - кеф цена няма. Ние хората за съжаление малко живеем и ако поне веднъж не си направим кефа не си е струвало. И аз купето го търкалям само на бензин и ми излиза бая солидна сума на края на месеца, ама кога да го карам - като стана на 65 години и като кихна - кихам от всички дупки ли. Но си дяволски прав - сериозно перо си е в бюджета, но пари се изкарват.Не го приемай като кисела реплика.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Не го приемам като кисела реплика, споко. Но въпреки това, кефа, който няма цена трябва да се съобразява и с утрешния ден. Купето ти не е чак такъв сериозен разход - с МЕМО делим един офис и прекрасно знам колко гори неговото КупеА и знам вече как се бута такова в/от пряспа
В далечната вече 2007ма година си харесах колата с която съм все още по една основна причина, освен естетическата - икономичен, мощен двигател, който е далеч, ама далеч от газовите извращения...
Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Не го приемам като кисела реплика, споко. Но въпреки това, кефа, който няма цена трябва да се съобразява и с утрешния ден. Купето ти не е чак такъв сериозен разход - с МЕМО делим един офис и прекрасно знам колко гори неговото КупеА и знам вече как се бута такова в/от пряспа
В далечната вече 2007ма година си харесах колата с която съм все още по една основна причина, освен естетическата - икономичен, мощен двигател, който е далеч, ама далеч от газовите извращения...
Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
jenshen73 написа:Не го приемам като кисела реплика, споко. Но въпреки това, кефа, който няма цена трябва да се съобразява и с утрешния ден. Купето ти не е чак такъв сериозен разход - с МЕМО делим един офис и прекрасно знам колко гори неговото КупеА и знам вече как се бута такова в/от пряспа
)Иначе за себе си искам - нещо надеждно по-висок клас от Брава, но по-нисък клас от Мерцедес, икономична, но мощна, с ниския данък, да е красива семейна кола тип мини ван, със съвременна визия и да е след 2008 година, дизел...Ами няма такава главоблъсканица. В менгемето съм на изтъканите от семплост мои претенции.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар