Да се похваля от скоро собственик на крома направо уникален автомобил заслужава си парите от всякъде.Но все пак и старата мареа си ми харесваше абе просто фиат си е уникална кола без значение въпроса е в малките неща те накланят везните.По касно ще кача снимки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новата кола фиат крома 1.9 16v emotion automat
Collapse
X
-
Re: Новата кола фиат крома 1.9 16v emotion automat
Колега четсито! Пожелавам ти много безаварийни километри и с удоволствие да се радваш на колата. Я разкажи сега на дълго и на широко как е тя. С удоволствие ще чета всичко което напишеш, че и аз нещо съм голям мераклия на такава кола ето на този модел http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=6799 Искам да те питам също ангранажния възел със верига ли е или със ремък. Ходовата част чета че била опелска, което предполага че е здраваpirania написа:Да се похваля от скоро собственик на крома направо уникален автомобил заслужава си парите от всякъде.Но все пак и старата мареа си ми харесваше абе просто фиат си е уникална кола без значение въпроса е в малките неща те накланят везните.По касно ще кача снимки.
От тук нататък ще оставя ти да разказваш, интериор, екстериор екстри и т.н. Успех
Реклама
Collapse

Коментар