Честито адашка... Със здраве да си я караш и много да се кефиш!Честно казано за подобна изневяра се мисля и аз, само че с 5та серия, че тва няма да ми влезе в гаража... Чакам шефа да реши да продава неговото 535xd за да се разберем... Гледаш на дърти години сме станали фенове на немските каски, а ?
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Много зоб ще искат тези магарета. Ама да си жив и здрав да ги храниш и да ти служат вярно
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Сега за придобивката:Честито колега, със здраве да си я търкаляш и много да те радва змея Уникална кола.
Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
ЧЕСТИТОООО!!!Мойта следваща кола ще е такваз.... или евентуално предишния модел, че е значително по-здрав Дано излезе читава, че гледам е от първите.Тропането в колелото ако е носач си приготви към 600лв.А двигателя ти е 4,4 литра Със здраааааааве и безавариииииииииийно да си я караш
Честито адашка... Със здраве да си я караш и много да се кефиш!Честно казано за подобна изневяра се мисля и аз, само че с 5та серия, че тва няма да ми влезе в гаража... Чакам шефа да реши да продава неговото 535xd за да се разберем... Гледаш на дърти години сме станали фенове на немските каски, а ?
Явка, за Е60 ли говориш или за последното - Ф10-ка 535хд?Защото аз Е60-ка 535хд още не съм виждал.Ама в крайна сметка си вземи 3-ка и да забравиш що е то ремонт по окачването,
Явка, за Е60 ли говориш или за последното - Ф10-ка 535хд?Защото аз Е60-ка 535хд още не съм виждал.Ама в крайна сметка си вземи 3-ка и да забравиш що е то ремонт по окачването,
Е60 е. Само дето съм се объркАл - 530xd е.Така си го поръча човекот преди време. Пълно е до тавана със всичко възожно - даже е със сива еленова кожа вътре.Купи го от магазин преди 6-7-8 години и си го кара само той, ама чувам че ще иска да го сменя. Та тихомълком точа зъби.От най-масовите е, даже е и гадното тъмно-синьо, ама ще го преживея, все пак е 4Х4 А е на има-няма 120к километра, поддържан само в Дару-кар.Все пак да видим и каква цена ще му поиска де.А най-интересното е че средния му разход с тия 230+ магарета е по-нисък от моя.Макар че ако го карам аз няма да е така сигурно...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар