Мрън: Малката току-що успя да събори ТВ-то си от стената. Бесен съм, ама стискам зъби...Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Хвал: Макар че падна от близо 2,20 метра, това 19"-во UMC излезе доста здраво - още работи. :D
И как се случи...от 2.2 метра? Питам да се предпазя
Взела да си закача изпраното перде, качила се на бюрото си, залитнала и се хванала за стойката... Важното е, че само ТВ-то падна, а дъщерята е добре. :D
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Да на 1 сезон е вече почти 2 ри,има грайфер 8 мм ама там на балона така я е опънало че прилича на баси галоша.Иначе марката е Malatesta Италянски топъл регенерат със сертификат и за предна гума.Не съм ги купувал аз! Не ме хранете
Преди време на един на магистралата, с лека кола и в най лява лента, аз бях зад него и изпреварвахме тир,като му се разлепи регенерата на предната гума и директно се бухна в мантинелата вляво. Ако беше дясна- под тира.
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Мрън: Малката току-що успя да събори ТВ-то си от стената. Бесен съм, ама стискам зъби...Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Хвал: Макар че падна от близо 2,20 метра, това 19"-во UMC излезе доста здраво - още работи. :D
И как се случи...от 2.2 метра? Питам да се предпазя
Взела да си закача изпраното перде, качила се на бюрото си, залитнала и се хванала за стойката... Важното е, че само ТВ-то падна, а дъщерята е добре. :D
Това звучи като:Отишли баща и син в обществена баня да се къпят.Момчето му е за първи път и леко плахо навлиза. Направило 2-3 крачки и се хлъзнало. В паниката да не падне се хванал за чепа на баща си.Сконфузно погледнал баща си, но той му отвърнал.Видя ли, сине, сега ако беше с майка си щеше да се пребиеш.
Колеги как да кача снимки на фиатката от тела пиша пак като ги изрежа и пак не стават изнервям се с тиq снимки
Има отделна тема за снимки на фиатките.От телефона качи снимките някъде другаде (например в google - бившата Picasa), след което тук даваш само линк към снимката.Така ще е най-лесно.
Най-най-лесно пък ще е да снимаш с минималната резолюция на телефона, след което със сигурност няма да имаш нужда от рязане и от преоразмеряване. Поздравления за кЪпения Фиат.
Оплакване: Спуках задна дясна гума.Похвала: Добре че се спука, че от вътрешната страна имаше огромно парче откъснато и незнам до къде щяхме да я докараме.
Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Колеги как да кача снимки на фиатката от тела пиша пак като ги изрежа и пак не стават изнервям се с тиq снимки
Можеш да ги преоразмeриш с XnView.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар