Искат ми работа за 2 седмици, да е готова за понеделник...хахаха шегаджии. Това като оплакване
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Да на 1 сезон е вече почти 2 ри,има грайфер 8 мм ама там на балона така я е опънало че прилича на баси галоша.Иначе марката е Malatesta Италянски топъл регенерат със сертификат и за предна гума.Не съм ги купувал аз! Не ме хранете
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6 И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Ха ха... сетих се за още две фирми:Skoda = беля, бедаDiscordia (голяма международна транспортна компания) = несъгласие, раздор (още и прякор на древногръцката богиня Ерида, хвърлила ябълката на раздора).Хвалба: Планирам 2 дни да се излежавам и да чета книги. И без това навън заваля току що и го дават да вали до понеделник.Оплакване: Вали, мамка му. Зимата идва ;( ;( ;(
Същото ми се случи на връщане от морето но гумата беше 10 годишна тоуо с голям грайфер като нова но ...... Хвалба : Петък е събота и неделя почивка . Неделя може да се надъхам да отида на една форумска среща Оплакване : Утре мисля да купувам антифриз и термостат от рено а кога ще се монтира един бог знае .
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Ха ха... сетих се за още две фирми:Skoda = беля, бедаDiscordia (голяма международна транспортна компания) = несъгласие, раздор (още и прякор на древногръцката богиня Ерида, хвърлила ябълката на раздора).Хвалба: Планирам 2 дни да се излежавам и да чета книги. И без това навън заваля току що и го дават да вали до понеделник.Оплакване: Вали, мамка му. Зимата идва ;( ;( ;(
.Ами дезодорандчето ,, Малиция’’ ?
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Тази врата е хубава стига да си е поставил правилно /да не се отваря и затваря сама -като е отвориш където е оставиш там да седи Не трябва да имаш проблеми с нея има други много по скъпи и по некачествени поне са Турски
Коментар