Здравейте! Имам въпрос относно софийския градски транспорт. С какъв превоз мога да се предвижа от Централа автогара до пазара на Красно село? Става въпрос за вечерта към 9 часа, по това имали транспорт?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към софиянци
Collapse
X
-
12 в посока ЦУМ ли го хващам? Пл. Македония е оня с кръговото движение нали?Мислех си за такси, ма като не съм от София кой знае от къде ще мине и какви пари ще ме оръси.Esper написа:Директен превоз мисля че няма. Освен такси, де
Може с трамвай N:6,9 или 12 по Хр.Ботев, слизаш на пл.Македония и от там се прекачваш на трамвай N:5От пл.Македония, Красно Село е на около 6 спирки.Може да питаш Батмана, на място 
Коментар
-
Абе софиянци, така ли се отговаря на дама от форума (пък макар и караща Опел)?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Вместо любезно да я запитате кога ще ни почете с присъствието си и да предложите да я закарате, вие ...Mindzu, не са измрели колегите-кавалери в София! Ако има яснота за кога става дума, сигурно все някой ще ти предложи услугите си! :Dex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Ммм, чак пък кръгово... Ето това e пл.Македония. Трамвай N:5 го хващаш от спирката ето тук в посока Руски паметник. За този вариант ти трябва около 1 час в пътуване, дори и в 21ч. Все пак май е по-добре едно такси.Mindzu написа:12 в посока ЦУМ ли го хващам? Пл. Македония е оня с кръговото движение нали?Мислех си за такси, ма като не съм от София кой знае от къде ще мине и какви пари ще ме оръси.Esper написа:Директен превоз мисля че няма. Освен такси, де
Може с трамвай N:6,9 или 12 по Хр.Ботев, слизаш на пл.Македония и от там се прекачваш на трамвай N:5От пл.Македония, Красно Село е на около 6 спирки.Може да питаш Батмана, на място
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
bubachko
На спирката, където спира и 9 в посока Македония спира и трамвай 19, които завива на Македония надясно и до края карат 5 и 19 заедно, съответно и спира на Красно село
друг е въпроса с честотата на движение, на спирката има една колонка, на която пише кой трамваи след колко минути идва, та да си прецениш какво да взимаш. Пътя Гара-Пазар е около 30 минути попринцип. Така че, ако го мернеш 19 на спирката смело се мятай
Мойта Чибурашка е болнаи незнам дали ще е излязла от бокса до тогава, иначе на драго сърце бих помогнал да те отарва от шеметното пътуване по грАДСКИЯ транспорт
Това в кръга на майтапа де :D http://www.skgt-bg.com/
Коментар
-
Благодаря на всички за информацията. Смятам че вече ще се ориентирам, че даже както гледам имам и възможност за избор в транспорта
Не знам дали ще успия да присъствам на вашата среща, тъй като минавам транзит (за 1 час) колкото да се предвижа от Автогарата до Красно село. Обещавам ,че при следващото ми посещение на София ще присъствам!
Коментар
Реклама
Collapse

За момента мога да предложа кракомобила, но поне на места ще съм по бърз от другите
Коментар