ruNNer написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Двата телефона са с еднаква резолюция, Fame има малко по-голям екран като размери, предна камера, светкавица. Ако не държиш на тези неща Young е по-добрият избор и е с повече RAM. За мен Fame е неоправдано по-скъп от Young.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
-
Да ми ядеш задника ти.Първо - много отдавна не съм с оня телефон.И второ - да, наистина когато телефонът беше на GSM режим, като си в интернет дава заето. Говоря за Nokia E71.Обаче то има 2 вида GSM режим. Едното е GSM (пише G), другото е EDGE (пише Е) - edge е със скорост около 3 пъти по-бърза от gsm и при него не съм обърнал внимание, но може и да не дава заето.emzo написа:Ония Безсмъртния - като си пусне 2г и му дава заето, ама то неговото телефон ли е
Коментар
-
След малко размисъл Нокия-та твърдо отпада от класацията. Най-ниския хардуер от линията на Виндовс ще е нещо като навремето 3.11 на 386 с 2 МВ РАМruNNer написа:Трябва да си вземам телефон , така че ми трябва помощ. На прицел са следните модели:Nokia Lumia 610 , Samsung S6310 Galaxy Young , Samsung S6810 Galaxy Fame , HTC Desire 200 , SONY Xperia E , HUAWEI Ascend Y300 и може би LG Optimus L7 P700.Много ще съм благодарен за всякакви отзиви и препоръки.
Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Твърде затворена OS от към поле за експерименти. Иначе силно оптимизирана и приложенията работят разкошно. Но пак казавам - твърде затворена. Аз лично след дългомесечна дилема от към цена, качество и прочие си взех един Samsung Galaxy S Advance с хемороид, но от 4 месеца само го разнасям без да го ползвам - оказа се неизползваем от към основна функция - телефония. Всички смартфони за мен са основно смарт и чак след това фони. Не може аз да ровя една минута докато намеря тоя на който трябва да звънна или да кликам 2-3 икони по дисплея, че да стигна до номератора за набиране на телефон. Вероятно е до въпрос на навик, но за сега все още не съм го придобил, от годинките ще да е.П.П. Изцяло субективно мнение. Лично мое.VIT написа:Кажете си впечатленията от Win phone- те! Нещо ме човърка да ги пробвам.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз си купих Нокия Лумия 620 за да разцъкам системата. Между другото това е първият телефон от тази марка който си купувам. И те взеха че се продадоха
Впечатления:Отлична синхронизация с ексчейндж сървър-а. За сравнение на другия ми телефон с Андроид постоянно имах проблеми и батерията отиваше за половин ден.От време на време има странности в интерфейса и не е толкова шарено, но се държи съвсем прилично. Има вече доста приложения и за всекидневна употреба може би е по удобен от андроида - стига да не сте фен на непрекъснатото ръчкане.
Коментар
-
Май ще вземе да ми хареса ,аз съм хвърлил око на Нокия Лумия 720 !ilkor написа:Аз си купих Нокия Лумия 620 за да разцъкам системата. Между другото това е първият телефон от тази марка който си купувам. И те взеха че се продадоха
Впечатления:Отлична синхронизация с ексчейндж сървър-а. За сравнение на другия ми телефон с Андроид постоянно имах проблеми и батерията отиваше за половин ден.От време на време има странности в интерфейса и не е толкова шарено, но се държи съвсем прилично. Има вече доста приложения и за всекидневна употреба може би е по удобен от андроида - стига да не сте фен на непрекъснатото ръчкане.
Коментар
-
Щом са ти достатъчни 512МБ памет - твоя е. Пишат, че много приложения не са съвместими точно заради малкото рам...Steliyan's Life!
Коментар
-
Дроида взе да става доста наср..н последно време...С 2гб рам съм, нямам безброй приложения и активни процеси, а рядко виждам повече от 200мб свободна... Баси и процесите...Да не говорим че четериядрения Снапдрагон се напъва на разни неоптимизирани приложения и грее... Пълна шитня!Вече мога да кажа че Ай-Устройствата ми харесват повече. Там такава простотия няма. Ако нещо не е добре оптимизирано, не го пущат в Апстора... Можеш да се омажеш така само с разни пиратски от Сидия или Инсталъс или подобните ’ъндърграунд’ апсторове..Хемороида е като болна система с прекалено много ’хакерстване’...На тоя хардуер дето го имам трябва нищо да не му се опира... Хората са изстрелвали преди години совалки с по малко компютърна мощ в ЦЕЛИЯ Кейп Канаверал...барабар със тоя онборд на совалката...Пфу!ilkor написа:Пишат ...И моят е с 512 KB RAM, но не съм имал проблеми. Всъщност всички модели извън най високия клас са с толкова памет.Предполагам че това се равнява на 1024 KB RAM при андроида.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
С риск да съм оффтопик, обаче съм съгласен напълно с Yavor. Ай-то си е ай. Имам един андроид таблет, не съм го пускал 2ри месец. Като го пусна се почва едно бясно ъпдейтване на приложения...От 10 приложения за едно и също нещо, поне 9 са пълен боклук... Неадекватно бавно работи дроида. Абсолютно никакво устройство с Андроид не бих си купил, ако ще с 16 ядра да е.
Коментар
-
Лошото на андроида е, че е базиран на линукс. За това не виждаш празна рам - всичката се ползва от операционната система, а когато заима нужда от място - освобождава нужната. Айшитнята става все по-весела и по-весела, но лошо няма - всеки има право на вкус, аз за това съм с телефон с копчета без ОС.Yavor написа:Дроида взе да става доста наср..н последно време...С 2гб рам съм, нямам безброй приложения и активни процеси, а рядко виждам повече от 200мб свободна... Баси и процесите...Да не говорим че четериядрения Снапдрагон се напъва на разни неоптимизирани приложения и грее... Пълна шитня!Вече мога да кажа че Ай-Устройствата ми харесват повече. Там такава простотия няма. Ако нещо не е добре оптимизирано, не го пущат в Апстора... Можеш да се омажеш така само с разни пиратски от Сидия или Инсталъс или подобните ’ъндърграунд’ апсторове..Хемороида е като болна система с прекалено много ’хакерстване’...На тоя хардуер дето го имам трябва нищо да не му се опира... Хората са изстрелвали преди години совалки с по малко компютърна мощ в ЦЕЛИЯ Кейп Канаверал...барабар със тоя онборд на совалката...Пфу!ilkor написа:Пишат ...И моят е с 512 KB RAM, но не съм имал проблеми. Всъщност всички модели извън най високия клас са с толкова памет.Предполагам че това се равнява на 1024 KB RAM при андроида.Steliyan's Life!
Коментар
-
Аз казвам тези неща от позицията на 3 ай устройства и 2 хемороида в ръцете ми...Даже сега пиша от едното ай...Да не говорим за красотите - там ай-овете са ненадминати. Като оня виц - два сантиметра разлика, ама някак си приятно...Женшене, тебе те знаем. Ти за мене си типичен пример на преял с техника компютърджия! Край на офтопика!vital написа:С риск да съм оффтопик, обаче съм съгласен напълно с Yavor. Ай-то си е ай. Имам един андроид таблет, не съм го пускал 2ри месец. Като го пусна се почва едно бясно ъпдейтване на приложения...От 10 приложения за едно и също нещо, поне 9 са пълен боклук... Неадекватно бавно работи дроида. Абсолютно никакво устройство с Андроид не бих си купил, ако ще с 16 ядра да е.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар