Например в сервиза на "Княз Борис I", до кръстовището със "Стамболийски". ТУК.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Мобилен оператор? 930лв. е цената на тази играчка от там от където си купих моята. Гаранцията е 2 години, пристига в неотваряна кутия, а ако си в София - можеш на място да си го получиш. Аз поисках и получих фактура. Мога да ти дам на лично телефона да отидеш да видиш, да разбереш. В ментел цената е 1399 и ги дават заключени, във Виваком, с 5лв/месец абонамент е 949лв., също заключен. В Грабул е 1089.90лв. без договор, отключен.В Техно-тата цената е 1049лв. Ти сам ще си прецениш от къде го искаш, вярвамСтрелок написа:... Досъбирам парите и отивам да изкрещя "Shut up and take my money!" на някой мобилен оператор.
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аа, не знам. Иди там, търси Стефан, кажи че си от форума, кажи, че аз те пращам (това последното няма никакво значение) и го питай за парите. Или пък драсни едно ЛС на PREDATORst, той ги познава момчетата от този сервиз и ще ти отговори доста точно.misho_ написа:колко взимат за разкодирането?ogi28b написа:Например в сервиза на "Княз Борис I", до кръстовището със "Стамболийски". ТУК.
Коментар
-
В който и да е GSM магазин/сервиз да влезеш могат да ти отрежат картата. Инструмента представлява нещо като перфоратор. Взимаш си и изрезката и можеш да ползваш картата и като мини...Стрелок написа:Определено прецених от къде го искам, колега! :D Как стоят нещата с преминаването Mini sim --> Micro sim? Трябва да се отиде в магазин на оператора за това предполагам? До колкото знам за нова карта не те таксуват, освен ако не е изгубена.Steliyan's Life!
Коментар
-
Само дето не се сещам кой ще му смени само дигитайзераspark написа:Note II при първото падане накриво и е с чупен дигитайзер... Gorilla не знам си кво.. е кажи го на колегата дето чака доставка от Китай за нов дигитайзер, щото тука за комплект с дисплея му искат 400лв...Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Някой факир, който не е чувал, че дисплея+тъча са лепени на цяло... И шанса да строшиш дисплея докато отлепяш тъча е 99%...PREDATORst написа:Само дето не се сещам кой ще му смени само дигитайзераspark написа:Note II при първото падане накриво и е с чупен дигитайзер... Gorilla не знам си кво.. е кажи го на колегата дето чака доставка от Китай за нов дигитайзер, щото тука за комплект с дисплея му искат 400лв...
Steliyan's Life!
Коментар
-
И какво като са лепени, не е голям зор да се разлепят. По фирмите ги правят без проблем.Ето и клип: http://www.youtube.com/watch?v=qhd5KwgopZojenshen73 написа:Някой факир, който не е чувал, че дисплея+тъча са лепени на цяло... И шанса да строшиш дисплея докато отлепяш тъча е 99%...PREDATORst написа:Само дето не се сещам кой ще му смени само дигитайзераspark написа:Note II при първото падане накриво и е с чупен дигитайзер... Gorilla не знам си кво.. е кажи го на колегата дето чака доставка от Китай за нов дигитайзер, щото тука за комплект с дисплея му искат 400лв...
Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Аха доооообре!Говори ми.Само дето тоя от клипа не пусна после дисплея да го видим дали работи.spark написа:И какво като са лепени, не е голям зор да се разлепят. По фирмите ги правят без проблем.Ето и клип: http://www.youtube.com/watch?v=qhd5KwgopZojenshen73 написа:Някой факир, който не е чувал, че дисплея+тъча са лепени на цяло... И шанса да строшиш дисплея докато отлепяш тъча е 99%...PREDATORst написа:Само дето не се сещам кой ще му смени само дигитайзераspark написа:Note II при първото падане накриво и е с чупен дигитайзер... Gorilla не знам си кво.. е кажи го на колегата дето чака доставка от Китай за нов дигитайзер, щото тука за комплект с дисплея му искат 400лв...
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Аз преди като гледах STAR WARS и после се опитва да местя разни неща с помоща на "СИЛАТА" ма не ми се получаваше нещо,сигурно са ми малко мидихлоринитеstyle34 написа:Аз съм гледал клипове и дисплея работи. Но никой не може да ме убеди, че няма да останат прашинки, отпечатъци и други кусури след тази операция.
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар