Колеги, някой ще ми разясни ли какви са функциите на NFC, защото все още не съм много навътре със смартфоните?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Това би трябвало да е към другия колега, който се колебаеше между Експирията и Сенсейшъна. Аз лично гледам да стоя колкото може по-далеч от HTC. Уви в най-лошия случай ако трябва да избера м/у Xperia P и Desire X, веднага се хвърлям на Сони-то.А между другото, последната новина е, че за февруари HTC отбелязва най-ниските приходи за последните 3 години. Това не е напразно или дошло от никъде.Едит: Колега, NFC е технология за високоскоростно безжично прехвърляне на данни между различни устройства. Може да се осъществи чрез допир. Например имаш 2 телефона с NFC чип и с докосване можеш да прехвърлиш данни. Също така можеш да свалиш информация от плакат, да ползваш телефона си и с допир да платиш на каса вместо с кредитна карта. Поне аз това знам за технологията. Представи си картата за градския транспорт, на почти същия принцип е. Докосваш я до апарата и те таксува. На много места има приложение, стига да се наложи тази технология. Който знае повече да доразясни.Mury написа:Колега вземи си HTC Desire X, в пъти по-добър е от Сенсейшъна и е на по-добра цена................
Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Много си ограничавате избора.jenshen73 виж това:http://www.pazaruvaj.com/mobilni-tel...tml#propertieslike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Да на с дуос съм и процесора си има значение - ако не съм отварял телефона указателя и реша да го - е пада мислене....На гранда си беше светкавица ,после и да накачиш приложения да се позабави ,ама няма да е като на едноядрения.За резолюцията имаше найлончета и му се радвах та не съм забелязъл много недостатъци
Процесора има значение също за батт , версията на андройд също.Четете гсмарена - еми там имат тестове на батерия - разгледайте времето на разговори
Иначе най-оферта си е ноте 2 ако намериш 2ра ръка за тия пари - с 3100 батерия и 2 дена няма да се сещаш да го зареждаш щом не го ръчкаш толкоз много.
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Преди малко си поиграх на живо с Galaxy Ace 2 - не е лоша машинката - нито на външен вин (нищо, че е лакирана пластмаса), нито камерката е лоша, добре работи, като за мострен телефон. С камерата снимах текст и един дребен елемен - добре излиза на снимка, чете се текст, а елемента се виждат важните детайли по него. Ако не ме грабне нищо друго - вероятно ще е това избора. Дори не е голям телефона и стои добре в ръката, без да дразни. Може да се работи с една ръка. До петък ще се знае какво съм избрал.Атрикса има много калпава камера според отзивите на имащите го.Lane Staley написа:Много си ограничавате избора.jenshen73 виж това:http://www.pazaruvaj.com/mobilni-tel...tml#propertiesSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ами не знам Самсунг Галакси С дуос с какво се води. Дали е като СГС2 или 1 или 3. А бе луда работа. Добре, че не са до 20 за сега.В този ред на мисли преди да си купя този Дуос Самсунг Галакси С някой може ли да даде по-добро предложение за такъв, алтернативен телефон?ogi28b написа:Това са функции на програмата за съхраняване на контакти. Зависи от производителя на телефона как я е модифицирал. На СГС2 отговорът е "Да". Това подсказва, че и на S3 е същото. Мисля, че е време да дойдеш на среща на форума и ще го проверим веднага.A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Galaxy S Duos е нещо като двукартова (с един радиомодул) версия на Galaxy S, но е с 756MB RAM и липсват някои сензори, като този за осветеност например. Не е лош телефона, но е едноядрен процесор, от там не може да снима 720p видео, а батерията въпреки, че е същата държи по-малко. Разцъквах го наскоро, големичък ми идва с тия 4". Не е лош обаче.BO написа:Ами не знам Самсунг Галакси С дуос с какво се води. Дали е като СГС2 или 1 или 3. А бе луда работа. Добре, че не са до 20 за сега.В този ред на мисли преди да си купя този Дуос Самсунг Галакси С някой може ли да даде по-добро предложение за такъв, алтернативен телефон?ogi28b написа:Това са функции на програмата за съхраняване на контакти. Зависи от производителя на телефона как я е модифицирал. На СГС2 отговорът е "Да". Това подсказва, че и на S3 е същото. Мисля, че е време да дойдеш на среща на форума и ще го проверим веднага.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ако телефона колега ти трябва предимно за разговори галакси айс 2 е по добрия вариант.Добре си се насочил.Имах галакси аис(стария модел 5830).Батерията я зареждах от събота до събота.Ползвах го предимно за разговори.В момента с галакси S2 зареждам всеки божи ден(защото го ръчкам естествено,игри интернет скайп и т.н.).Но дори и да не го ръчкам батерията му издържа не повече от 48 часа.Стигне ли до 16% го зареждам защото ме предупреждава за слаба батерия.Но пак не съм напълно сигурен в твърденията си защото все пак това което си избрал е галакси айс 2.А процесора там вече пак е по голям,но предполагам че батерията ще държи повече.Всичко зависи от инсталираните приложения и подръжката.Винаги влизам и затварям ако има приложения които не се ползват.Ако все още се намира галакси айс 5830 ти го препоръчвам за издръжлива батерия.Пробвано на 100%.jenshen73 написа:Преди малко си поиграх на живо с Galaxy Ace 2 - не е лоша машинката - нито на външен вин (нищо, че е лакирана пластмаса), нито камерката е лоша, добре работи, като за мострен телефон. С камерата снимах текст и един дребен елемен - добре излиза на снимка, чете се текст, а елемента се виждат важните детайли по него. Ако не ме грабне нищо друго - вероятно ще е това избора. Дори не е голям телефона и стои добре в ръката, без да дразни. Може да се работи с една ръка. До петък ще се знае какво съм избрал.Атрикса има много калпава камера според отзивите на имащите го.Lane Staley написа:Много си ограничавате избора.jenshen73 виж това:http://www.pazaruvaj.com/mobilni-tel...tml#propertiesFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Батерията изцяло си зависи от ръчкането.Ако си пусна 3Д модерна игра за 4часа мога да я сваля. Ако нямам време като тая седмица, сега гледам последното зареждане ми е от неделя вечерта(почти постоянно изключен нет да не ми досаждат).Марката няма значение, с който и да сe заговоря с "модерен" телефон, казва същото.
Коментар
-
Ами имай предвид, че моделите от "среден" клас са орязани точно откъм такива дребни функции, които са ти нужни и не вярваш, че липсват. Нищо чудно този Дуос да е лишен от избора на мелодии по групи.BO написа:Ами не знам Самсунг Галакси С дуос с какво се води. Дали е като СГС2 или 1 или 3. А бе луда работа. Добре, че не са до 20 за сега.В този ред на мисли преди да си купя този Дуос Самсунг Галакси С някой може ли да даде по-добро предложение за такъв, алтернативен телефон?ogi28b написа:Това са функции на програмата за съхраняване на контакти. Зависи от производителя на телефона как я е модифицирал. На СГС2 отговорът е "Да". Това подсказва, че и на S3 е същото. Мисля, че е време да дойдеш на среща на форума и ще го проверим веднага.
Коментар
-
Камерата е зле, това е така, не съм чел всичко назад и не знам колко ти е приоритет.От нея нататък Моторолата бие навсякъде. А качестото на материалите в Мото е доста приятно сравнено със Самсунг. Просто отиди някъде и тествай Атрикса - резолюция, материали и прочее. Но понеже тук друго не се признава, оставям те на разбирачите.Аз моят избор съм си го направил.jenshen73 написа:Преди малко си поиграх на живо с Galaxy Ace 2 - не е лоша машинката - нито на външен вин (нищо, че е лакирана пластмаса), нито камерката е лоша, добре работи, като за мострен телефон. С камерата снимах текст и един дребен елемен - добре излиза на снимка, чете се текст, а елемента се виждат важните детайли по него. Ако не ме грабне нищо друго - вероятно ще е това избора. Дори не е голям телефона и стои добре в ръката, без да дразни. Може да се работи с една ръка. До петък ще се знае какво съм избрал.Атрикса има много калпава камера според отзивите на имащите го.Lane Staley написа:Много си ограничавате избора.jenshen73 виж това:http://www.pazaruvaj.com/mobilni-tel...tml#propertieslike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
За колегата дето мисли за асе 2 - скоро излиза по-новия модел на самсунг от същия клас.Аз съм със с дуос - има си избор на мелодия и вибрация на групата.А за размера - ми мислех ,че 4 ще ми е добре ,ама за игри и филми малее
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар