Вече съм се замечтал за няколко автомобила, сега остава да си стегна фиатката и да и намеря собственик kh
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вчера си прецаках автомобила
Collapse
X
-
Колега така и не разбрах защо чак толкова си се засилил да продаваш колата си.И аз скъсах ремък на моята както вече казах, дадох немалко пари за поправка, но сега си е ок, доволен съм от нея като цяло.А като си вземеш нова кола мислиш ли че нейният ремък не се къса?Или си сигурен че тя няма да ти прави проблеми?N.Y. State of Mind
Коментар
-
Колата е бомба вече... 300лв ремонт, при мой човек. освен всичко за тия пари ми оправи и тампони, гарнитура, смяна ремък, ролки + новите валове и едната кобилица мисля, че беше! Ако някой ден недай си боже някой направи грешка като мойта и скъса ремък, може да се обади човека е много коректен!!! Сега шума на двигатела мисля, че е малко по силен, но заковава оборотите. Незнам защо но си мисля, че работи по добре, а може и да си го въобразявам само.
Коментар
-
Е батенце радвам се че си се оправил...и то по тъната лайсна... Това с една A3-ка щеше да ти е поне с една хилядарка отгоре, нали за това е "здрава немска кола"... А една полуосчиза за A4-ка - щото е неразглобяема...и там 300-400 лв и нагоре.. Сега као са ти оправили колата - карай и се кефи, не слушай майстори за "италиански боклуци" - да си карат немските кошници и да се ръсат като попове като им е толкова акъла...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
bscsystem написа:Колата е бомба вече... 300лв ремонт, при мой човек. освен всичко за тия пари ми оправи и тампони, гарнитура, смяна ремък, ролки + новите валове и едната кобилица мисля, че беше! Ако някой ден недай си боже някой направи грешка като мойта и скъса ремък, може да се обади човека е много коректен!!! Сега шума на двигатела мисля, че е малко по силен, но заковава оборотите. Незнам защо но си мисля, че работи по добре, а може и да си го въобразявам само.Fiat Bravo 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар