Да си доразвия темата... след като взех капата се оказа, че е супер удобна за извънградско каране, но трудна и неманеврена при градско. Реших проблема кардинално и се върнах пак на фиат. Този път малко четириврато гранде пунто
Нищо общо с купето, още по-малко общо с капата, но страхотно малко автомобилче за града. Капата толкова си ме кефи, че се чудя дали изобщо да я продавам, като знам че ще и взема макс 1500 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От Fiat Coupe накъде...?
Collapse
X
-
1.3 multijet е грандето 75 к.с. ... като ме пита за снимките се сетих че нямам
Колкото до маневреността... има един обратен завой във Варна, който с капата го вземам като подходя от съседната лента и едвам ми стига мястото. Сега с малката количка завивам от правилната лента и ми остава още място
Днес въртях по едни тесни Варненски улици (до ритуална зала за ориентир на запознатите) и никъде не ми се наложи да вземем завой с повече от една маневра... докато с капата на места ми трябват две маневри
Добре, че поне се върти лесно волана на капата.Трудно се свиква с малка кола де, особено както се разглезих с подлакътници, автоматично затъмнване на огледало и други глезотии
Коментар
-
Не знам каква е маневреността на твоята Капа, но моята е по-маневрена от Бравото. Там където с Капата правя обратен, с Бравото не мога.Макар че Бравото е сигурно с метър по-късо от Капата.Както и да е.Честито за новата колица.А Капата си я дръж да се глезиш от време на време на дълъг път
Моята седи в гаража и си я покарвам.
Коментар
-
bubachko
Тезизс... Нямало с какво...Immortal написа:..Проблемът с Капата е само един единствен - като дойде ред за смяната ѝ, няма с какво!
Коментар
-
Слагам си ръката на сърцето и казвам,че точно в този случай ще е от кон на магаре.Тестиса е един електронен варел,ако и да е с хубава и екзотична визия.bubachko написа:Тезизс... Нямало с какво...Immortal написа:..Проблемът с Капата е само един единствен - като дойде ред за смяната ѝ, няма с какво!

Коментар
-
Има с какво да се смени,само че требват маааалко повече парички и не е италианско.bubachko написа:Тезизс... Нямало с какво...Immortal написа:..Проблемът с Капата е само един единствен - като дойде ред за смяната ѝ, няма с какво!

Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар