...........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем,цапнаха ми акт
Collapse
X
-
А сега си помисли колко ще са разноските по евентуално дело за 100лв, като имаш в предвид, че в случая общината е оставила дупка, която неизбежно заобикалях. Тоест страна е общината, която трудно плаща. Посъветвах се с адвокат, няма смисъл. Ако глобата е за около 500лв. вече е друго.Просто при такива случаи трябва да напишеш възражение на акта, или до три дена след това, но кой да знае! Обикновено се приемало в такива случаи.Ако на колегата forceware не са му щракнали снимка е по-трудно да се докаже че са го хванали. Това е по нашия закон и може да го оспорва в съда, предполагам че не е ходил да пише възражение.Nino написа:Секрете, ловере,... за недоразуменията в ЗДП си има съд.... който обикновено присъжда в полза на ищеца, в случая ТИ или ОНЗИ.Така, че на който не му харесват написаните закони И СЧИТА че административното МУ наказанието е несправедливо има СЪД....The Secret Lover написа:Така е, още едно доказателство за недоразуменията на ЗДП. Глоби не плащам НИКОГА! Няма и да плащам. Достатъчно големи данъци плащам за да им давам и пари за това че съм задминал пушещ камион :D Годишно данъците ми са колкото ново гранде пунто. Пък ДДСТо... иде ми да ревнаgeshabeli написа:Аз пък имам една глоба само за 2 години и тя е за катастрофа по невнимание.Бях се "блъснал" в задните гуми на една водоноска.Никак не ми се ще да плащам 100лв, при положение че нищо не съм направил на никого.
Изрази от типа Скоро ще ги нагласят всички тарикатчета дето не си плащат глобите, та всичките наведнъж ще си ги платят... ги чувам от 10 Ноември 89та. Няма сила тъй могъща да ме накара да плащам рекет на държавата от безопасното ми движение по пътищата.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар